about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

هشدار کلینتون برای جاسوسی‌های سایبری آمریکا!

وی در سخنرانی دیروز خود در همایش Open SDX در شهر سان فرانسیسکو گفت: "شکی وجود ندارد که آمریکا در برخی حوزه ها زیاده روی کرده است. اما من فکر می کنم که در برخی حوزه ها باید قراردادی جهانی در مورد نظارت و کنترل اطلاعات منعقد شود. من از اقدامات رییس جمهور اوباما و کنگره در این حوزه حمایت می کنم، اما معتقدم سیاست گذاری های دولت در حوزه نظارت و جمع آوری داده ها باید مورد بازنگری قرار گیرد."

هیلاری کلینتون که یکی از نامزدان احتمالی حزب دموکرات در انتخابات آینده ریاست جمهوری آمریکا می باشد، برای کاهش اثرات منفی افشاگری های ادوارد اسنودن در مورد جاسوسی های سایبری آژانس امنیت ملی امریکا موسوم به NSA مدعی شد ایالات متحده تنها کشوری نیست که این کار را انجام می دهد و شرکت های فناوری آمریکایی ناجوانمردانه به خاطر اقدامات دولت این کشور هدف قرار گرفته اند.

وی در ادامه افزود: دولت آمریکا بر خلاف دیگر کشورها از اطلاعات کاربران برای اهداف تجاری استفاده نمی کند. باید برای دیگر کشورها روشن کنیم که شرکت های فناوری ما بخشی از دولتمان نیستند و ما در مقایسه با دیگر کشورهایی که به درخواست های دولت برای دریافت اطلاعات رسیدگی می کنند از فرایندهای قانونی بیشتری برخوردار هستیم.

کلینتون همچنین اظهار داشت خطر جاسوسی الکترونیک در برخی کشورها مانند روسیه و چین تا بدان حد زیاد است که وقتی وی به عنوان یک مقام آمریکایی به این کشورها سفر می کند هیچ وسیله الکترونیکی را با خود به همراه نمی برد. زیرا در مدت یک دقیقه امکان نفوذ به این ابزار وجود دارد.

این اظهارات در حالی مطرح می شوند که سازمان های جاسوسی ایالات متحده، در رتبه اول جاسوسی از شهروندان خود و حتی سایر کشورها قرار دارد.

تازه ترین ها
هشدار
1405/04/02 - 08:44- هوش مصنوعي

هشدار امنیتی گروه پنج چشم درباره نسل تازه هوش مصنوعی

گروه اطلاعاتی پنج چشم (Five Eyes) در مورد تهدیدات مدل‌های جدید هوش مصنوعی هشدار داد.

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم