about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

مقامات چینی حاضر در سازمان تجارت جهانی به استرالیا هشدار داده‌اند که محدودیت‌های اعمال شده توسط این کشور علیه شرکت‌های مخابراتی چینی تبعیض‌آمیز و غیررقابتی است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ چین تصریح کرده که رویه‌های استرالیا ناقض قوانین تجارت جهانی است و باید تغییر کند.

به دنبال اعمال فشار آمریکا بر استرالیا، این کشور استفاده از تجهیزات تولیدشده توسط شرکت هواوی برای توسعه شبکه نسل پنجم تلفن همراه خود را کنار گذاشت و هرگونه خرید تجهیزات از هواوی را ممنوع کرد. اکثر کشورهای اروپایی در برابر این فشارها مقاومت کرده و رویه‌های متفاوتی را در پیش گرفتند.

نماینده چین در سازمان تجارت جهانی در این مورد گفته است:

اقدامات استرالیا تأثیر بزرگی بر تجارت بین‌المللی دارد و ارتباطی با موضوع امنیت سایبری نداشته و تنها به منزوی شدن کشورها می‌انجامد.

چین همچنین از اینکه استرالیا هیچ سند رسمی در مورد این ممنوعیت منتشر نکرده گله کرده و خواستار همکاری بین‌المللی برای حل چالش‌های مربوط به امنیت سایبری و امنیت شبکه‌های نسل پنجم شده است. استرالیا ممنوعیت مذکور را از ۱۸ سپتامبر سال ۲۰۱۸ عملیاتی کرده، اما هنوز واکنشی به اعتراض مقامات چینی نشان نداده است.

تازه ترین ها
جایگاه
1405/04/22 - 13:19- اروپا

جایگاه فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال اتحادیه اروپا

فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال پیشرو اتحادیه اروپا قرار گرفت.

مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.