about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

هشدار پلیس فدرال درباره نفوذ هکرها

با توجه به افزایش جرائم سایبری به ویژه در حوزه اینترنت اشیا، پلیس فدرال هشدار هایی منتشر کرد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ مرکز جرائم رایانه‌ ای پلیس فدرال آمریکا طی گزارشی هشدار داد که آسیب‌پذیری موجود در پروتکل ریموت دسکتاپ موجب می‌شود تا هکرها بتوانند به سیستم کاربران نفوذ کنند. این مرکز به کاربران هشدار داد که مراقب بدافزارها و باج افزارهایی که از این طریق به سیستم قربانیان نفوذ می‌کنند باشند. ازجمله این باج افزارها می‌توان «SamSam» را نام برد.

با توجه به افزایش جرائم سایبری به ویژه در حوزه اینترنت اشیا بسیاری از بات نت ها و باج افزارها طراحی می شوند تا به کاربران این حوزه نفوذ کنند.

پروتکل ریموت دسکتاپ که به اختصار «RDP» نامیده می شود، دارای آسیب پذیری هایی است که کاربران باید مراقب راه های نفوذ هکر ها باشند.

به طور مثال استفاده از گذرواژگان ضعیف خود نمونه ای از سهل انگاری کاربران است. موردی دیگر استفاده از نسخه های قدیمی و منسوخ شده ریموت دسکتاپ بوده مانند نسخه «RDP CredSSP» که از دور خارج شده همچنین از طریق آن می توان حملات مرد میانی «man-in-the-middle» را پایه ریزی کرد.

موردی دیگر استفاده از پورت «TCP 3389» بوده که هکرها می توانند از راه دور به ریموت دسکتاپ کاربران دسترسی پیدا کنند، یا در موردی دیگر به کاربران فرصت می دهد به صورت نامحدود تلاش کنند تا به سیستم وارد شوند که این مورد نیز می تواند توسط بات ها مورد سوء استفاده قرار گیرد.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.