about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

هشدار نوکیا درمورد افزایش حملات اینترنت اشیا

شرکت نوکیا، اخیرا طی گزارشی کوتاه، حملات سایبری به اینترنت اشیا را یکی از مهم ترین تهدیدات سال 2019، در حوزه امنیت سایبری پیش بینی کرد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ شرکت مخابراتی نوکیا، اخیرا گزارشی در مورد تهدیدات سایبری و اطلاعاتی سال 2019 منتشر کرده و در آن به پیش بینی شاخص ترین حملات در سال آینده پرداخته است. 

بر اساس این گزارش، استفاده از نرم افزار های مخرب برای حمله به دستگاه های متصل به اینترنت اشیا، در سال 2019، به طور قابل ملاحظه ای افزایش می یابد و پیچیده تر می شود. مجرمان سایبری، به علت امنیت نسبتا پایین، این شبکه ها را هدف قرار می دهند.

آمار این دست حملات، از سال 2016 که نخستین بات نت های اینترنت اشیا ظهور کردند، به حدود 33 درصد رسیده است.

بات نت ها سیستم های رایانه ای هستند که می تواند توسط بدافزارها آلوده شوند و برای اهدافی چون سرقت اطلاعات بانکی و انجام حملات اختلال سرویس توزیع شده به کار می روند.
 

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.