about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

هشدار مقامات جمهوری چک در مورد تهدیدات هوآوی

آژانس امنیت سایبری جمهوری چک، در مورد تهدیدات استفاده از تجهیزات مخابراتی هوآوی، هشدار داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سازمان امنیت سایبری جمهوری چک که وظیفه نظارت بر امنیت سایبری زیرساخت‌های حیاتی این کشور را بر عهده دارد، در مورد استفاده از محصولات غول مخابراتی چینی، شرکت هوآوی، هشدار داد.

این سازمان امنیتی و اطلاعاتی، روز دوشنبه، مورخ 14 ژانویه، اعلام کرد که بهره‌برداری از نرم‌افزارها و سخت‌افزارهای تولید شده از سوی شرکت‌های هوآوی و زد.تی.ای، تهدیدات امنیتی بی‌شماری را در پی دارند.

این در حالی است که هوآوی، در حال حاضر، بزرگ‌ترین تأمین‌کننده جهانی شبکه‌های مخابراتی و تجهیزاتی ارتباطی، به شمار می‌رود.

بسیاری از متخصصان امنیتی، دلیل این واکنش از سوی کارشناسان چک را ارتباط این دو شرکت با دولت چین، می‌دانند. پیش‌ازاین، دولت‌هایی چون آمریکا، کانادا و استرالیا، فعالیت این شرکت‌ها را داخل خاک کشورهایشان، ممنوع اعلام کرده بودند. مقامات و متخصصان امنیت سایبری غربی، مدعی هستند که شرکت‌ها یادشده، از تجهیزات خود، به عنوان ابزار جاسوسی استفاده می‌کنند.

سازمان اطلاعات جمهوری چک، اخیراً در مورد فعالیت جاسوسان چینی در داخل این کشور، هشدار دادند.
 

تازه ترین ها
قوانین
1405/04/23 - 12:05- اروپا

قوانین سخت‌گیرانه در مورد تبلیغات کلاهبرداری توسط آفکام

سازمان تنظیم‌کننده مقررات رسانه‌ای بریتانیا قوانین سخت‌گیرانه‌تر در مورد تبلیغات کلاهبرداری پیشنهاد داد.

راه‌اندازی
1405/04/23 - 10:48- هوش مصنوعي

راه‌اندازی سیستم آزمون دانشگاهی دیجیتال در یونان

وزارت مدیریت دیجیتال و هوش مصنوعی یونان و دانشگاه ارسطو تسالونیکی یک سیستم آزمون دیجیتال دانشگاهی راه‌اندازی کرده‌اند.

اختصاص
1405/04/23 - 10:32- هوش مصنوعي

اختصاص بودجه 5 میلیون دلاری به کریدور هوش مصنوعی اردن-عربستان

صندوق کارآفرینی اردن ۵ میلیون دلار به شرکت «STV» برای ساخت کریدور هوش مصنوعی اردن-عربستان اختصاص داد.