about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

مرکز ملی هماهنگی رخدادهای رایانه‌ای روسیه تهدیدات سایبری علیه منابع اطلاعاتی را جدی ارزیابی کرد. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ مرکز ملی هماهنگی رخدادهای رایانه‌ای روسیه سطح تهدیدات حملات سایبری به منابع اطلاعاتی این کشور را جدی ارزیابی کرد.  

این مرکز گزارش داد در شرایط پرتنش ژئوپلیتیک کنونی، پیش‌بینی می‌شود شدت حملات رایانه‌ای به منابع اطلاعاتی روسیه و زیرساخت‌های اطلاعاتی حیاتی افزایش یابد. حملات می‌تواند باهدف ایجاد اختلال در عملکرد منابع و سرویس‌های اطلاعاتی مهم و لطمه زدن به اعتبار آن‌ها و در راستای اهداف سیاسی انجام شوند. 

کارشناسان مرکز مورد اشاره اقدامات مخرب از فضای اطلاعاتی روسیه با هدف ایجاد یک تصویر منفی از این کشور را در برابر جامعه جهانی محتمل دانستند. 

مرکز به متخصصان سازمان‌های روس هشدار داد هنگام مانیتورینگ فعالیت‌های مخرب هوشیار باشند و روند پردازش اطلاعات در مورد ناهنجاری‌ها و موارد نامتعارف را سازمان‌دهی کنند.

اداره امنیت سایبری اعلام کرد هرگونه اختلال در عملکرد بخش‌های زیربنایی اطلاعاتی و حساس ابتدا بایستی به‌عنوان یک حمله رایانه‌ای تلقی شود و در صورت مشاهده نشانه‌هایی از حملات رایانه‌ای هدفمند، بلافاصله به مرکز ملی هماهنگی رخدادهای رایانه‌ای اطلاع‌رسانی شود تا تدابیر لازم و به‌موقع در برابر آن‌ها اتخاذ شود.

منبع:

تازه ترین ها
تحریم
1405/05/19 - 20:24- اقیانوسیه

تحریم هکرها و نهادهای تبلیغاتی روسیه توسط نیوزیلند

نیوزیلند در ادامه فشارهای خود علیه مسکو، تحریم‌های جدیدی را علیه ۳۳ فرد و نهاد روس اعمال کرد.

حمله
1405/05/19 - 20:17- جنگ سایبری

حمله هکرهای نظامی روسیه به کارکنان فناوری اطلاعات اوکراین

پژوهشگران امنیت سایبری اعلام کردند هکرهای مرتبط با اطلاعات نظامی روسیه با جعل هویت استخدام‌کنندگان شرکت‌های فناوری، کارکنان حوزه فناوری اطلاعات اوکراین را فریب داده و آنها را به نصب نرم‌افزارهای مخرب روی رایانه‌هایشان ترغیب می‌کنند.

ارائه
1405/05/19 - 20:10- آمریکا

ارائه طرح ۳۰۰ میلیون دلاری برای امنیت سایبری سامانه‌های آب آمریکا

دو سناتور دموکرات آمریکا روز دوشنبه طرحی را ارائه کردند که بر اساس آن سالانه ۳۰۰ میلیون دلار برای ارتقای امنیت سایبری سامانه‌های آب و فاضلاب این کشور اختصاص خواهد یافت.