about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

مایکروسافت به کاربران خود در مورد آسیب‌پذیری جدید با خطر بالا هشدار داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ مرکز امنیت سایبری استرالیا (ACSC) نسبت به آسیب‌پذیری با ریسک بالا در مؤلفه موجود در تمام نسخه‌های «Microsoft Windows»، که شاید به‌وسیله عوامل سایبری مخرب مورد سوءاستفاده قرار گیرد، هشدار داد.

این آسیب‌پذیری، که «CVE-2021-40444» نام دارد، به این معنی است که یک عامل سایبری می‌تواند یک سند مخرب ایجاد و کاربر مایکروسافت ویندوز را متقاعد کند که آن را به عنوان بخشی از کمپین اسپیر فیشینگ باز کند.

مایکروسافت در حال حاضر از حملات هدفمند برای سوءاستفاده از این آسیب‌پذیری آگاه است، اما فعلاً هیچ پچی در دسترس ندارد.

با این حال، مایکروسافت برخی کاهش‌های موقت را شناسایی کرده که مشتریان می‌توانند آنها را برای جلوگیری از سوءاستفاده به کار گیرند. مرکز امنیت سایبری استرالیا به مشتریان توصیه کرد که این راه‌حل‌ها را بررسی و در صورت امکان آنها را اجرا کنند.

کارشناسان معتقدند که مشتریان همچنین باید به توصیه‌های امنیتی مایکروسافت درمورد انتشار پچ برای رفع این آسیب‌پذیری توجه کنند.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.