about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

وزیر دیجیتال فرانسه تهدید کرد که اگر توئیتر از قوانین اتحادیه اروپا پیروی نکند، استفاده از آن در این اتحادیه ممنوع خواهد شد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان به نقل از پالتیک، ژان نوئل بارو، وزیر دیجیتال فرانسه گفت: «توئیتر، اگر مکرراً از قوانین ما پیروی نکند، در اتحادیه اروپا ممنوع خواهد شد.»

این وزیر در اظهاراتی که در شبکه رادیویی France Info انجام شد، گفت که اگر شرکت آمریکایی از پیروی قانون خدمات دیجیتال اروپایی که پایان ماه اوت(مرداد-شهریور) در سراسر اتحادیه اروپا اجرایی می شود، سر باز زند، از ورود به اتحادیه اروپا منع می شود.

بارو گفت: «اطلاعات نادرست یکی از جدی ترین تهدیدها برای دموکراسی است و توئیتر در صورت تکرار عدم رعایت قوانین از حضور در اتحادیه اروپا منع خواهد شد».

این اظهارات نشان دهنده تشدید درگیری بین سیاستمداران اروپایی و توئیتر است. این پلتفرم سال گذشته توسط ایلان ماسک، میلیاردر جنجالی که تسلا و اسپیس ایکس را نیز کنترل می کند، خریداری شد.

بر اساس گزارش های هفته گذشته، این پلتفرم در حال خروج از قانون داوطلبانه اطلاعات نادرست اتحادیه اروپا است. این قانون تعهداتی را برای پلتفرم‌های بزرگ در زمینه ردیابی تبلیغات سیاسی و محدود کردن اطلاعات نادرست ایجاد می‌کند. دیگر پلتفرم‌های اصلی رسانه‌های اجتماعی متعهد شده‌اند که از این قوانین حمایت کنند. این مقررات جریمه هایی به ارزش 6 درصد از درآمد سالانه یک شرکت را برای قانون شکنان پیش بینی می کند.

تیری برتون، کمیسر بازارهای داخلی اتحادیه اروپا، در واکنش به تصمیم توئیتر مبنی بر خروج از این قانون، توئیت کرد: «شما می‌توانید فرار کنید، اما نمی‌توانید پنهان شوید».

منبع:

تازه ترین ها
محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.

تصویب
1405/04/02 - 12:51- هوش مصنوعي

تصویب قانون عدالت کیفری کانادا با هدف حمایت از کودکان

آسیب‌های دیجیتال و حمایت از کودکان، اصلاحات عمده‌ای را در قانون مجازات کانادا ایجاد کرده است.

نقشه‌برداری
1405/04/02 - 12:04- هوش مصنوعي

نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسط هوش مصنوعی

محققان آکسفورد ابزاری مبتنی بر هوش مصنوعی برای نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسعه دادند.