about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

شرکت سازنده انواع پردازنده‌های AMD نسبت به دو آسیب‌پذیری در فناوری خود هشدار داد. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ شرکت آمریکایی سازنده انواع پردازنده ای‌ام‌دی (AMD) نسبت به دو آسیب‌پذیری فناوری SEV که از ماشین‌های مجازی در برابر سیستم‌عامل‌های مخرب محافظت می‌کند، خبر داد. هر دو این آسیب‌پذیری‌ها به مهاجمان امکان می‌دهند در ماشین‌های مجازی محافظت‌شده با SEV کدهای مخرب تزریق کرده و کنترل کامل سیستم‌عامل را در اختیار بگیرند.

حملات از طریق آسیب‌پذیری‌های SEVurity (CVE-2020-12967) و undeSErVed (CVE-2021-26311 علیه پردازنده‌های مرکزی AMD انجام می‌شود. این پردازنده‌ها نه‌تنها به کمک فناوری SEV، بلکه از طریق SEV-ES (Secure Encrypted Virtualization-Encrypted State)  نیز که نسخه ارتقاءیافته فناوری SEV بوده و در سال 2017 منتشرشده محفاظت می‌شوند. 

باگ‌های شناسایی‌شده کلیه پردازنده‌های AMD EPYC، اعم از نسل اول، دوم و سوم و همچنین پردازنده‌های EPYC را که معمولاً در سرورهای مرکز داده استفاده می‌شوند تحت تأثیر قرار می‌دهند. 

شرکت‌هایی که از پردازنده‌های ای‌ام‌دی برای توسعه محیط‌های مجازی‌سازی کارکنان/ مشتریان استفاده می‌کنند باید SEV-SNP (Secure Encrypted Virtualization-Secure Nested Paging)، جدیدترین نسخه فناوری SEV را که در سال 2020 منتشرشده، فعال کنند. 

ازآنجایی‌که SEV-SNP فقط توسط نسل سوم پردازنده‌های EPYC پشتیبانی می‌شود، ای‌ام‌دی به مشتریانی که از نسل‌های قبلی پردازنده استفاده می‌کنند توصیه کرده از بهترین راهکارهای امنیتی بهره برده و از به خطر انداختن سیستم‌عامل ‌هاست که در آن ماشین مجازی محافظت‌شده توسط SEV کار می‌کند، اجتناب ورزند.

ای‌ام‌دی توصیه‌های امنیتی خود را به‌تازگی منتشر کرده و تحقیقاتی که حملات را تشریح می‌کنند، در کنفرانس امنیت WOOT ’21 آخر این ماه ارائه خواهند شد. 

منبع:

تازه ترین ها
نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

راه‌اندازی
1405/05/01 - 13:18- هوش مصنوعي

راه‌اندازی آشکارساز ویدیوی هوش مصنوعی توسط انویدیا

انویدیا یک آشکارساز ویدیوی هوش مصنوعی بادقت ۹۲٪ راه‌اندازی کرد.

تقویت
1405/05/01 - 12:31- هوش مصنوعي

تقویت سپر هوش مصنوعی ژاپن در برابر حملات سایبری

ژاپن در پی حملات سایبری اخیر، دفاع هوش مصنوعی خود را تقویت و دستور مقابله با گسترش جرایم دیجیتال صادر کرد.