about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

هشدار درباره هک موبایل توریست‌های جام جهانی

سازمان‌های اطلاعاتی درباره هک شدن موبایل توریست‌هایی که به‌قصد دیدن بازی‌های جام جهانی فوتبال به روسیه سفر می‌کنند، هشدار دادند.

به گزارش کاگروه امنیت سایبربان، به نقل از «خبر آنلاین»؛ مقامات ارشد اف بی آی و GCHQ ضمن دادن هشدار نسبت به هک احتمالی توسط سازمان‌های جاسوسی روسیه و یا هکرهای سازمان‌یافته، از توریست‌ها خواستند تا موبایل خود را با خود به روسیه نبرند.

این دو سازمان پیشنهاد دادند تا توریست‌ها از موبایل‌های یک‌بارمصرف استفاده کرده و قبل از بازگشت به کشور خود، آن را نابود کنند.

اف بی آی و GCHQ همچنین نسبت به هک شدن از طریق استفاده از وای فای هتل و یا مکان‌های عمومی هشدار دادند. اعضای تیم ملی فوتبال انگلیس راهنمای چگونگی پنهان کردن ابزار الکترونیک از دست جاسوسان روس را که توسط مرکز امنیت سایبری GCHQ منتشرشده، دریافته کرده‌اند.

گفته می‌شود بیش از 400 هزار علاقه‌مند به فوتبال به مدت 31 روز برای دیدن بازی‌های جام جهانی به روسیه می‌روند و هکرهای دولتی و یا سازمان‌یافته روسیه منتظر چنین فرصتی هستند تا بتوانند اهداف از پیش تعیین‌شده خود را اجرایی کنند.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.