about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

مقامات انگلیس درباره یکپارچه سازی چت بات های هوش مصنوعی در کسب و کارها به سازمان های مختلف هشدار دادند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نقل از رویترز، مقامات انگلیس درباره یکپارچه سازی چت بات های هوش مصنوعی در کسب وکارها به سازمان های مختلف هشدار داده و اعلام کردند تحقیقات نشان می دهد این ابزارها را می توان برای انجام کارهای خطرناک فریب داد.

مرکز ملی امنیت سایبری انگلیس(NCSC) در یک پست وبلاگی اعلام کرد کارشناسان هنوز نتوانسته اند به طور کامل مشکلات امنیتی احتمالی مربوط به الگوریتم هایی را شناسایی کنند که قادر به ایجاد واکنش های مشابه انسان هستند و به مدل های زبانی بزرگ (LLM) مشهورند.

استفاده از ابزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی نه تنها به رشد کاربرد چت بات ها منجر شده بلکه برخی معتقدند علاوه بر آنکه جایگزین جستجوی اینترنتی می شود بخش سرویس های مشتریان و تماس ها برای فروش را نیز از آن خود می کند.

طبق گزارش این مرکز چنین ابزارهایی ممکن است ریسک هایی در بر داشته باشند به خصوص اگر مدل های زبانی بزرگ به سایر عناصر فرآیندهای تجاری سازمان متصل شده باشند. کارشناسان و محققان مکررا روش هایی را یافته اند که با ارسال دستورهای ممنوع به چت بات ها یا گمراه کردن آنها و دور زدن اقدامات محافظتی، این ابزارها را از کار می اندازند.

به عنوان مثال اگر هکری سوالات مشخصی را در چت بات یک بانک وارد کند، می تواند این سیستم را فریب دهد و تراکنش های غیر مجاز انجام دهد.

NCSC در یکی از پست های وبلاگی خود با اشاره به ارائه آزمایشی نرم افزارمی نویسد: سازمان هایی که با استفاده از LLM ها سرویسی ایجاد می کنند باید مانند زمانیکه یک محصول یا کدی را در وضعیت بتا ارائه می کنند، مراقب باشند.

ممکن است سازمان ها اجازه ندهند محصول آزمایشی از سوی مشتری تراکنشی انجام دهد و به طور کلی آن را معتبر ندانند. همین اقدامات احتیاطی باید در مدل های زبانی بزرگ نیز اتخاذ شود.

مقامات سراسر جهان مشغول دست و پنجه نرم کردن با مدل های زبانی بزرگ مانند چت جی پی تی شرکت اوپن ای آی هستند. کسب وکارهای مختلف این ابزارها را به طور وسیع در سرویس های خود از جمله بخش های فروش و خدمات مشتریان به کار می گیرند.

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.