about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

هشدار اف بی آی درباره دستگاه‌ های خودپرداز

اف بی آی طی گزارشی هشدار داد که آسیب ‌پذیری ‌هایی در دستگاه خودپرداز وجود دارد که به‌ موجب آن هکرها می‌ توانند میلیون ‌ها دلار سرقت کنند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ پلیس فدرال آمریکا درباره احتمال وقوع یک حمله گسترده سایبری قریب‌الوقوع به دستگاه‌های خودپرداز بانکی در سراسر دنیا هشدار داد.

یک کارشناس امنیتی به نام «Brian Krebs»، طی گزارشی اعلام کرد که هکرها با سوء استفاده از یک آسیب‌ پذیری می‌ توانند در فرایند پرداخت وجه خودپرداز ها اختلال ایجاد کنند و مبالغ هنگفتی را سرقت کنند.

حوزه تحقیقات پلیس پلیس فدرال آمریکا، اف بی آی، طی یک اخطار محرمانه منتشر کرد که دستگاه های خودپرداز بانکی در سراسر دنیا در معرض خطر حمله سایبری قرار دارند. پیش ‌بینی می ‌شود این تهاجم سایبری منجر به ناپدید شدن میلیون ‌های دلار پول نقد در سراسر دنیا شود.

هشدار مطرح شده از سوی پلیس فدرال آمریکا به بانک ‌های بین ‌المللی نشان می ‌دهد مجرمان سایبری قصد دارند طی چند روز آینده یک حمله مخرب عظیم را به دستگاه ‌های خودپرداز سراسر دنیا به ویژه آمریکا شکل دهند.

بر اساس اعلام کارشناسان امنیت سایبری، اف بی آی به گزارش‌ ها و اطلاعات محرمانه ای دسترسی پیدا کرده است که نشان می‌دهد مجرمان سایبری در روز‌های آتی طرحی را برای خارج کردن میلیون ‌ها دلار پول از دستگاه‌های خودپرداز بانکی در سراسر آمریکا در نظر دارند.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.