about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

انتشار شده در تاریخ

هشدار اتحادیه اروپا به تیک تاک

تیری برتون، رئیس صنعت اتحادیه اروپا اعلام کرد که تلاش‌های تیک تاک برای مقابله با اطلاعات نادرست کافی نیست.


به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان، تیری برتون، رئیس صنعت اتحادیه اروپا، به شو زی چو، مدیرعامل تیک تاک (TikTok)اعلام کرد که تلاش‌هایش را برای مقابله با اطلاعات نادرست در برنامه تیک تاک افزایش دهد.

برتون ماه گذشته به تیک‌تاک تا 25 اکتبر مهلت داد تا اطلاعاتی در مورد اقدامات واکنش به بحران ارائه دهد. او همچنین به این شرکت دستور داد تا 8 نوامبر (17 آبان) جزئیاتی را در مورد نحوه محافظت از یکپارچگی انتخابات و افراد زیر سن قانونی به صورت آنلاین در پلتفرم خود ارائه دهد.
 

کمیسر اروپا به تغییرات پلتفرم تیک تاک در ماه های گذشته با ویژگی های جدید برای حفاظت از کاربران و اقدامات صورت گرفته در تعدیل محتوا ، اعتماد و امنیت اشاره کرد.

برتون پس از یک تماس ویدیویی با چو گفت:

من و اتحادیه، اکنون در حال بررسی این موضوع هستیم که آیا این اقدامات تیک تاک برای اطمینان از انطباق با DSA (قانون خدمات دیجیتال)کافی است یا خیر.

او در ادامه افزود:

اکنون بیش از هر زمان دیگری، ما باید از هیچ تلاشی برای حفاظت از شهروندانمان بویژه کودکان و نوجوانان در برابر محتوای غیرقانونی و اطلاعات نادرست دریغ نکنیم.

چو قرار است با ورا جوروا، معاون رئیس ارزش ها و شفافیت اتحادیه اروپا و دیدیه رایندر، رئیس آنتی تراست اتحادیه اروپا در بروکسل دیدار کند.

 

منبع:

تازه ترین ها
اختیارات
1405/05/12 - 16:09- هوش مصنوعي

اختیارات جدید برای اجرای قانون هوش مصنوعی اتحادیه اروپا

تنظیم‌کنندگان اتحادیه اروپا اختیارات جدیدی برای اجرای قانون هوش مصنوعی به دست ‌آوردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

کاهش حساب‌های کاربری رسانه‌های اجتماعی کودکان در استرالیا

کمیسر امنیت الکترونیکی استرالیا کاهش زودهنگام حساب‌های کاربری رسانه‌های اجتماعی زیر ۱۶ سال را نشان داد.