about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

هشت میلیون تله‌ی نورس برای ایرانی‌ها

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان، شرکت آمریکایی نورس (Norse) از شرکت‌هایی است که در زمینه‌ی تشخیص حملات سایبری فعالیت دارد. این شرکت حملات سایبری را به‌صورت زنده رصد می‌کند. نورس زیرساخت‌های بین‌المللی پراکنده‌ای را در سراسر دنیا در اختیار دارد. همچنین این شرکت در ۵۰ کشور حضور دارد و مالک بیش از ۱۶۰ دیتا سنتر است. سازمان امنیت ملی آمریکا با استفاده از ابزار این شرکت اطلاعات سراسر را دنیا به دست می‌آورد. تامی استیانسن (Tommy Stiansen)، مدیر ارشد فناوری نورس گفت: «ما آنچه را که در پشت نرم‌افزارهای بخش صنعت فعال است، موردبررسی قراردادیم. در حال حاضر ما در سراسر دنیا حدود هشت میلیون شبیه ساز داریم که این شبیه‌ساز حجم عظیمی از اطلاعات را گردآوری می‌کند.» این شرکت شش هزار نرم‌افزار را شبیه‌سازی کرده است. این شبیه‌سازی‌ها از دوربین‌های مداربسته گرفته تا سیستم‌های اسکادا، PLC ها و سامانه‌های ATM پیشرفته‌ی فعال در بخش اقتصادی را در بر می‌گیرد. چیزی که در آن‌ها شبیه‌سازی‌شده است، کدهایی است که در پشت این برنامه‌ها قرار دارند.
در شکل زیر شرکت نورس با استفاده از حس‌گرهایی که در اختیار دارد اطلاعات زیر را به دست آورده و مدعی شده که این حملات از ناحیه‌ی ایران اتفاق افتاده است.

وی مدعی شد که محققین سایبری نورس آسیب‌پذیری‌های شکل بالا را شبیه‌سازی کرده‌اند.
مدیر ارشد فناوری این شرکت ادامه داد: «اصولاً افرادی که این آسیب‌پذیری‌ها را ردیابی می‌کنند، رصد می‌شوند و درصورتی‌که رفتار آن‌ها خطرناک باشد با رفتاری مسئولانه آن‌ها را افشاء می‌کنیم. ما همچنین از تحلیلگران فیوژن که در نیروی هوایی فعالیت می‌کنند و تحلیلگران ضد جاسوسی و سایبری استفاده می‌کنیم تا دید بهتری نسبت به شبکه‌های متخاصم پشت پرده بیابیم. البته این تحلیل‌ها به آنالیزهای جغرافیایی ما نیز پیوند خورده است که اطلاعات زیادی در اختیار ما می‌گذارد.»
لازم به ذکر است که شرکت نورس قبلاً در مورد فعالیت‌های سایبری ایران گزارشی ارائه کرده بود که در آن به ایران هراسی پرداخت تا از این راه اذهان مردم را به سمت تهدید بودن ایران در حوزه‌ی سایبری سوق دهد.

 

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.