about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

وزارت امور خارجه ایالات متحد، 40 میلیون دلار برای جلوگیری از تبلیغ خارجی در میان نگرانی‌ های گسترده برای تلاش‌ های آینده روسیه و دخالت در انتخابات این کشور، هزینه خواهد کرد.

 

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ وزارت امور خارجه ایالات‌متحده اعلام کرد که پنتاگون، با دریافت مبلغی در حدود 40 میلیون دلار، مقابله با تهدیدات خارجی و تبلیغات سوء کشورهایی نظیر روسیه را تشدید خواهد کرد. به گفته مقامات دولتی، انبوه بودجه‌های جدید باعث تقویت عملیات مقابله با تبلیغات، در سال مالی جاری خواهد شد.

 

استیو گلدن اشتاین (Steve Goldstein)، از مقامات آمریکایی در این زمینه، در بیانیه‌ ای گفت:

این سرمایه‌ گذاری، برای اطمینان از ادامه پاسخ تهاجمی به اطلاعات غلط و تأثیر نادرست و توانایی ما در همکاری‌ های عمیق‌ تر با متحدانمان، دره سیلیکون و دیگر شرکای این مبارزه، اهمیت فراوانی دارد.

 

وی افزود:

ما باید علاوه بر موقعیت دفاعی، موقعیت تهاجمی خود را نیز حفظ کنیم.

 

این بیانیه کمتر از 2 هفته پس‌ از آن اعلام شد که رابرت مولر (Robert Mueller )، مشاور ویژه آمریکایی، 13 نفر از روس‌ها را به دلیل شرکت در طرح دخالت در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال 2016 و ایجاد شخصیت‌ های دروغین آمریکایی و گسترش محتوای متضاد در بستر رسانه‌ های اجتماعی محکوم کرد.

 

در میان مقامات دولتی در واشنگتن نگرانی‌ هایی وجود دارد مبنی بر این که روسیه به دنبال تکرار عملکرد خود در انتخابات آتی آمریکا خواهد بود. اوایل این ماه، مقامات ارشد اطلاعاتی ایالات‌ متحد عنوان کردند که براساس شواهد موجود، مبنی بر بهره گیری روسیه از جنگ اطلاعاتی، به گمان آن‌ ها مسکو در انتخابات میان‌ دوره‌ای ایالات‌ متحد در سال 2018 نیز نفوذ خواهد داشت.

 

رکس تیلرسون (Rex Tillerson)، وزیر امور خارجه آمریکا پیشنهاد درخواست سرمایه‌ گذاری پنتاگون برای برنامه سال گذشته، تحت‌ فشار قانون‌ گذاران کنگره برای تقویت تلاش‌های این مرکز در مقابله با تبلیغ ازسوی مسکو و دولت‌ های اسلامی سوریه و عراق (داعش) را تائید کرد.

 

بعد از امضای توافق‌ نامه میان وزارت خارجه و پنتاگون در روزهای اخیر، این بودجه رسماً در اختیار وزارت دفاع آمریکا قرار گرفت. این بودجه جدید، به‌ طور جزئی برای تأمین کمک‌ های مالی به گروه‌ های جامعه مدنی، ارائه‌ دهندگان رسانه، مؤسسات دانشگاهی، شرکت‌ های خصوصی و سایر سازمان‌ هایی مورد استفاده قرار خواهد گرفت که در پروژه‌های مبارزه با اطلاعات غلط‌  کار می‌ کنند.

 

وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد که قصد دارد 5 میلیون دلار کمک‌ های اولیه برای بودجه دسترسی به اطلاعات سرمایه‌ گذاری کند. جامعه اطلاعاتی ایالات‌ متحد به‌ طور عمومی روسیه را متهم به استفاده از حملات سایبری و اطلاعات غلط برای دخالت در انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 کرده است تا بتواند اختلاف‌ نظر و ناهماهنگی هیلاری کلینتون، کاندیدای پیشین دموکرات را به چالش بکشد و به انتخاب ترامپ، رئیس‌ جمهوری فعلی آمریکا، کمک کند.
 

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.