about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

سایت The Information امروز گزارشی را در مورد هدست واقعیت مجازی و واقعیت افزده اپل منتشر کرد که حاوی اطلاعاتی جدید و جذاب در مورد آن است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ این گزارش نشان می‌دهد که این هدست قرار است از یک تراشه اختصاصی بهره ببرد و به منظوربه فراهم کردن بهترین پردازش و عملکرد، به اتصال به گوشی‌های آیفون یا لپ‌ تاپ‌های مک نیاز دارد.

در گزارش منتشر شده از سوی سایت The Information آمده است که هدست واقعیت مجازی و واقعیت افزوده اپل به منظور انجام پردازش‌های سنگین و فعالیت‌های پیچیده باید به گوشی آیفون یا لپ‌تاپ مک حاضر در مجاورت خود متصل شود تا بتواند از قدرت پردازشی آن‌ها بهره بگیرد. همچنین قرار است این هدست از یک تراشه اختصاصی بهره ببرد. تراشه‌ای که اپل به عمد بسیاری از قابلیت‌های موجود در دیگر تراشه‌های خود را از آن حذف کرده است.

گفته می‌شود این تراشه فاقد موتور عصبی اختصاصی است و همچون دیگر تراشه‌های اپل نمی‌تواند فعالیت‌های مبتنی بر هوش مصنوعی و Machine Learning را با قدرت و سرعت بالا صورت دهد. در عوض این تراشه به گونه‌ای طراحی شده است تا بتواند اطلاعات را به خوبی به صورت بی‌سیم ارسال و دریافت کند. همچنین این تراشه در بخش فشرده‌سازی و خارج کردن اطلاعات از این حالت عملکرد بسیار بهتری نسبت به دیگر تراشه‌ها دارد. با توجه به این قابلیت‌ها این تراشه می‌تواند به جای پردازش اطلاعات و فرآیندهای سنگین، آن‌ها را به دیگر دستگاه‌ها منتقل و پس از پایان کار به استریم آن‌ها بپردازد.

قرار است هدست واقعیت مجازی و واقعیت افزوده اپل مصرف انرژی بهینه‌ای نیز داشته باشد تا به این ترتیب بهترین شارژدهی باتری را نسبت به محصولات موجود در بازار فراهم آورد. حذف قابلیت‌های اضافه بر روی تراشه و همچنین انتقال اطلاعات به دیگر دستگاه‌ها به منظور انجام پردازش‌ توسط آن‌ها، می‌تواند به این هدست در دست‌یابی به این هدف کمک زیادی کند.

انتقال اطلاعات و انجام پردازش‌های سنگین بر روی دیگر دستگاه‌ها اتفاق جدیدی در محصولات اپل نیست. نسل اول از ساعت‌های اپل واچ به منظور انجام فرآیندهای سنگین باید به گوشی‌های آیفون موجود در اطراف خود متصل می‌شدند. اما بالاخره اپل توانست با بهبود قدرت پردازشی تراشه‌های خود این قابلیت را در نسل بعدی از ساعت‌های اپل واچ کنار بگذارد.

گزارش منتشر شده از سوی سایت The Information نشان می‌دهد که این هدست اپل همچنان قرار است دارای یک تراشه پردازشی و همچنین هسته گرافیکی داخلی باشد تا بتواند بدون نیاز به اتصال به دیگر دستگاه‌ها بخشی از فعالیت‌های ساده را صورت دهد.

در بخش دیگری از این گزارش آمده است که اپل برای این هدست خود یک سنسور تصویر بزرگ را هم در نظر گرفته است که طراحی و تولید آن قرار است در فرآیندهای پیچیده‌ای صورت بگیرد. این سنسور قرار است توانایی ثبت تصاویر با وضوح عالی از محیط اطراف کاربران را داشته باشد. این تصاویر به بهبود عملکرد این هدست در بخش واقعیت افزوده کمک فراوانی می‌کند.

در حالی که تا پیش از این انتظار می‌رفت این هدست در سال 2022 میلادی عرضه شود، The Information اعلام کرده است که تراشه اختصاصی اپل قرار نیست حداقل تا یک سال آینده به تولید انبوه برسد. این سایت همچنین در بخش دیگری از گزارش خود اعلام کرده است که قرار است نسخه دیگری از این هدست که ظاهری شبیه به عینک دارد در سال 2023 عرضه شود. گزارش‌های قبلی زمان عرضه این عینک هوشمند را سال 2025 میلادی پیش‌بینی کرده بودند.

انتظار می‌رود هدست جدید اپل در کنار نمایشگرهای microLED، دارای قابلیت ردیابی چشم و همچنین 15 دوربین مجزا باشد. چندی پیش گزارشی منتشر شد که نشان می‌داد این هدست در زمان عرضه قیمتی در حدود 1000 دلار خواهد داشت.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.