about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

خبرگزاری نیویورک‌تایمز با هدف برقراری بستری برای ارتباطات امن‌تر وبگاهی را در دارک وب راه‌اندازی کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ خبرگزاری نیویورک‌تایمز به تازگی اعلام کرد، برای آزمایش ارتباطات امن، وبگاه ویژه‌ای را در دارک‌وب راه‌اندازی کرد که تنها از طریق نرم‌افزار تور (TOR) قابل دسترس است.
نیویورک‌تایمز با انتشار پیامی گفت:

ما رویدادهای سراسر دنیا را گزارش می‌کنیم و مطالب ما توسط مردم همه‌ی ملت‌ها خوانده می‌شود. بعضی از خوانندگان از تور برای دسترسی به ما استفاده می‌کنند؛ زیرا از نظر فنی وبگاه برای آن‌ها مسدود شده است، نگران نظارت روی شبکه‌های محلی هستند، سعی در محافظت از حریم خصوصی آنلاین خود دارند یا این روش را بدون دلیل خاصی به دیگر راه‌های دسترسی ترجیح می‌دهند.

خبرگزاری بالا برای افرادی که با دارک‌وب آشنا نیستند توضیح داد برای دسترسی به وبگاه مورد نظر ابتدا باید نرم‌افزار تور را که برای دسترسی به دارک‌وب است دریافت و نصب کنند؛ زیرا این فضا به صورت پیش‌فرض در دسترس نبوده و نمی‌توان آن را با جستجو در اینترنت  پیدا کرد.
البته نیویورک تایمز اشاره کرد وبگاه یاد شده در مرحله‌ی آزمایش و توسعه قرار دارد و احتمالا بعضی از ویژگی‌های آن کار نکنند. بر اساس گفته‌های این خبرگزاری، هدف در دسترس قرار دادن همه‌ی ویژگی‌های موجود فعلی در دارک‌وب است.
                                                                                                                                                    

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.