about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به گفته کارشناسان، نیمی از شرکت‌های بزرگ سوئیس قربانی حمله سایبری شده‌اند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ طبق مطالعه انجام شده به‌وسیله کارشناسان، در حالیکه 45 درصد از شرکت‌های بزرگ سوئیسی مورد حمله سایبری قرار گرفته‌اند، تنها 18 درصد از کسب‌وکارهای کوچک این موضوع را اعلام کرده‌اند.

تقریباً نیمی از کسب‌وکارهای بزرگ سوئیس قربانی حملات سایبری شده‌اند که اغلب با عواقب فاجعه‌باری همراه بوده است.

گزارش «SwissVR Monitor» نشان داد که 45 درصد از شرکت‌های سوئیسی با 250 کارمند یا بیشتر ادعا کردند که حداقل یک بار مورد حمله سایبری قرار گرفته‌اند.

این مطالعه که بین اواسط ماه می و اوایل ژوئیه امسال از سوی شرکت مشاوره دیلویت (Deloitte) و دانشگاه علوم کاربردی لوسرن (Lucerne) انجام شد، نشان می‌دهد که هر چه یک شرکت کوچک‌تر باشد، احتمال کمتری دارد که هدف حمله جدی قرار گیرد.

این نظرسنجی با بررسی 400 عضو هیئت‌مدیره شرکت‌های بزرگ بورسی و شرکت‌های کوچک و متوسط (SMEs)، نشان داد که تنها 18 درصد از شرکت‌هایی که کمتر از 50 کارمند دارند، نقض سایبری قابل توجهی را تجربه کرده‌اند.

کارشناسان در این گزارش عنوان کردند :

«ارتباط بین اندازه شرکت و فرکانس حمله واضح است : شرکت‌های بزرگ در معرض دید جهانی بیشتر و منطقه هدف بالقوه گسترده‌تری برای مجرمان سایبری دارند. شرکت‌های کوچک‌تر ممکن است تمایل کمتری به اطلاع‌رسانی هیئت مدیره خود در مورد هرگونه حمله احتمالی داشته باشند.»

فلوریان شوتز (Florian Schutz)، مسئول اجرای راهبرد ملی حفاظت سایبری سوئیس، تأکید کرد که همه شرکت‌ها، صرف نظر از اندازه یا بخش، در معرض خطر سایبری هستند.

شوتز اظهار داشت :

«بسیاری از شرکت‌های کوچک و متوسط فاقد منابع مالی و انسانی برای انجام اقدامات مؤثر امنیت سایبری هستند، بنابراین تخصص و زیرساخت‌های آنها محدود است یا وجود ندارد.»

آسیب حملات سایبری به مشتریان و شرکت‌ها 

به طور کلی، این نظرسنجی نشان داد که شرکت‌ها آمادگی کافی برای مقابله با تهدیدات سایبری را ندارند.

تنها 57 درصد از اعضای هیئت مدیره مورد بررسی گفتند که هیئت مدیره آنها یک راهبرد امنیت سایبری شفاف ارائه کرده و تنها حدود یک سوم گزارش‌های منظم از مدیریت در مورد خطرات اصلی دریافت می‌کنند.

این موضوع برای بسیاری از رهبران تجاری نگران کننده خواهد بود، زیرا حملات سایبری می‌تواند عواقب جدی بر عملیات‌های شرکت داشته باشد. براساس مطالعه انجام شده، 42 درصد از شرکت‌های تحت تأثیر نوعی وقفه در تجارت خود را تجربه کرده‌اند.

نشت داده‌ها و اختلال در زنجیره تأمین یا تولید نیز رایج است که گاهی اوقات پیامدهایی به همراه دارد که فقط به شرکت محدود نمی‌شود.

حدود 11 درصد از پاسخ دهندگان گفتند که مشتریان هدف حملات بعدی قرار گرفته‌اند.

محققان در این نظرسنجی اعلام کردند :

«علاوه بر از دست دادن درآمد ناشی از وقفه‌های تجاری، شرکت‌ها احتمالاً با هزینه‌های بازیابی بالا، مثلاً برای بازیابی اطلاعات، روبرو می‌شوند.»

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.