about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ نیروی دریایی آمریکا یک دوره امنیت سایبری برای ملوانان خود برگزار می‌کند که دور اول آن از 6 تا 10 ژوئن در سن‌دیگوی ایالت کالیفرنیا برگزار خواهد شد. مسئولان نیروی دریایی مدعی هستند، اصول و فنون اساسی حمله سایبری را به کارکنان خود آموزش خواهند داد و هدف آنها از این کار آموزش نیروهایی برای شناسایی اهداف و نیات هکرهای خارجی است.
نیروی دریایی در توضیح دوره آموزشی موردنظر خود آورده است:
"دوره آموزش امنیت سایبری نیروی دریایی، «هکرهای اخلاقی تأییدشده» نام دارد. هکرهای اخلاقی، افرادی هستند که توانایی شناسایی ضعف‌ها و آسیب‌پذیری‌های سامانه و شبکه‌های رایانه‌ای را دارند. دوره آموزشی ما برای افسران امنیتی، متخصصان امنیتی، مدیران شبکه و ... مناسب است. افراد شرکت‌کننده در این دوره، باید حداقل تجربه دو سال کار در حوزه امنیتی را داشته باشند."
نیروی دریایی اولین سازمان نظامی آمریکا نیست که دوره آموزش امنیت سایبری برای کارکنان خود برگزار می‌کند؛ پیش‌ازاین، ارتش این کشور نیز یک دوره آموزش امنیت سایبری چندماهه برگزار کرده بود. نیروی تفنگداران دریایی آمریکا نیز چندی پیش و در ماه مارس، واحد جدیدی به نام گروه جنگ سایبری تأسیس کرد.
تقاضا برای استخدام متخصصان سایبری در مراکز نظامی آمریکا بسیار بالا است به‌طوری‌که  اخیراً نیروی هوایی آمریکا، دستمزد متخصصان جنگ سایبری این سازمان را افزایش داده است.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد