about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

حدود ۴۹ درصد از کارمندان مایکروسافت نسبت به جایگزینی خود با هوش مصنوعی ابراز نگرانی کرده اند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ، گزارش سالانه ای در مورد تاثیر هوش مصنوعی بر بهره وری کارمندان در سراسر جهان توسط مایکروسافت انجام گرفته است .براساس این گزارش، تعداد قابل توجهی از کارمندان مایکروسافت نگران تاثیرات هوش مصنوعی بر شغل خود هستند. ۴۹ درصد به صراحت نگرانی خود را اعلام کرده اند.

بر اساس این گزارش، 64 درصد از کارمندانی که در نظرسنجی مایکروسافت شرکت کردند ،گفتند که زمان و انرژی کافی برای انجام تمام کارهای خود را ندارند که این موضوع باعث کاهش بهره وری در کل شرکت میشود. به طور متوسط، کارمندان مایکروسافت 57 درصد از زمان خود را صرف شرکت در جلسات، ارسال ایمیل و چت میکنند و تنها 43 درصد از زمان خود را برای کار میگذارند.

در چنین شرایطی، هوش مصنوعی میتواند بهره وری کارمندان و کل شرکت را افزایش دهد. با محول کردن وظایفی مانند نوشتن ایمیل و خلاصه کردن جلسات به هوش مصنوعی، کارمندان زمان بیشتری برای کار خواهند داشت. از سوی دیگر، ابزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی، مانند نسخه جدید مایکروسافت تیمز، با قابلیت های جدیدی به کارمندان کمک میکنند.

طبق گزارشی که مایکروسافت منتشر کرده است این کارمندان علاوه بر نگرانی در مورد از دست دادن کار خود، مشتاق استفاده از هوش مصنوعی در زمان کار نیز هستند. زیرا باعث کاهش حجم کاری آنها میشود. برخی از آنها هوش مصنوعی را نوعی تهدید ندانسته و آن را ابزاری میدانند که باعث بهره وری در کار خواهد شد.

 

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.