about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

نگرانی بریتانیا از حملات سایبری روسیه

برخی از فرماندهان نظامی مدعی شدند که بریتانیا همه روزه در برابر حملات سایبری روسیه در حالت آماده باش قرار دارد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ اخیراً ارتش بریتانیا رسماً بخش جدیدی برای مقابله با تهدیدات فضای سایبری، هدایت افکار عمومی از طریق شبکه‌های اجتماعی، دفع حملات اطلاعاتی شبکه‌های اجتماعی و مهندسی معکوس راه‌اندازی کرد. قرار شد این بخش تحت عنوان «واحد ششم» با اقدامات اطلاعاتی روسیه و تهدیدهای گروه‌های تروریستی پیشرفته نیز مقابله نماید. ژنرال ایوان جونز (Aivan Jones)، فرمانده نیروی زمینی انگلیس، در این خصوص اعلام کرده بود: «ما باید برتری نامتقارن خود را توسعه داده و توان خود را بر سازمان‌دهی فعالیت‌های عملیاتی- اطلاعاتی و جاسوسی، جنگ‌های سایبری، جنگ‌های الکترونیک و متدهای نوین جنگ متمرکزسازیم.» 

به‌تازگی ژنرال سر نیک کارتر (Nick Carter)، رئیس ستاد دفاع انگلیس، در مصاحبه با نشریه The Telegraph اعلام کرده است انگلیس می‌بایست نه‌تنها در زمین، دریا و هوا بلکه در فضا و فضای سایبری نیز آمادگی جنگ با روسیه را داشته باشد. او مدعی شده است روسیه تهدید جدی‌تری نسبت به پنج سال قبل بوده و بریتانیا همه‌روزه در برابر حملات سایبری روسیه در حالت آماده‌باش قرار دارد. سفارت روسیه در لندن سخنان این فرمانده ارشد نظامی را نگران‌کننده و به‌منزله نابودی مرز بین جنگ و صلح قلمداد کرد. پاول فلدمن (Pavel Feldman)، معاون پژوهشگاه مطالعات استراتژیک دانشگاه دولتی مسکو (MSU) نیز در واکنش به ادعای کارتر بیان داشت: «در حال حاضر میان بریتانیا و دیگر کشورهای غربی تهدیدات جنگ گرم وجود ندارد و به نظر می‌رسد ژنرال نیک کارتر به همتایان خود که در خاورمیانه جنگی گرم به راه انداخته‌اند حسادت می‌کند. او با گفته‌های خود به دنبال افزایش بودجه نظامی است.» 

تازه ترین ها
کنوانسیون
1405/04/26 - 16:06- آمریکا

کنوانسیون سازمان ملل متحد علیه جرایم سایبری

کانادا کنوانسیون سازمان ملل متحد علیه جرایم سایبری را امضا کرد.

کشورها
1405/04/26 - 15:09- هوش مصنوعي

کشورها خواستار کنترل انسان بر هوش مصنوعی و سلاح‌های هسته‌ای شدند

کشورها در اعلامیه رُم خواستار کنترل انسان بر هوش مصنوعی و سلاح‌های هسته‌ای شدند.

سیاست‌های
1405/04/26 - 14:17- هوش مصنوعي

سیاست‌های بازار کار مبتنی بر هوش مصنوعی در امارات

امارات سیاست‌های بازار کار مبتنی بر هوش مصنوعی خود را در نشست کشورهای عضو بریکس ارائه کرد.