about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اگر همین حالا کلمه احمق را در بخش جستجوی تصویر گوگل وارد کرده و کلید جستجو را فشار دهید، انبوهی از تصاویر دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا را مشاهده خواهید کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ گروه زیادی از فعالان دنیای مجازی در اعتراض به سیاست های ترامپ در زمینه جداکردن فرزندان مهاجران غیرقانونی از والدینشان و دیگر سیاست های خصمانه و غیرانسانی وی این ابتکار عمل را اجرا کرده اند.

این افراد با ارسال انبوهی از تصاویر ترامپ برای جستجوگر گوگل و استفاده از برچسب احمق برای این تصاویر، الگوریتم های هوش مصنوعی جستجوگر مذکور را دستکاری کرده و تغییر داده اند.

هفته گذشته و در جریان اعتراضات چندصدهزار نفری در شهر لندن پایتخت انگلیس بر علیه سفر ترامپ به لندن نیز به طور گسترده از لغت احمق بر ضد او استفاده شده و سرودی با عنوان احمق آمریکایی نیز بر ضد او خوانده شد.

این اولین بار نیست که کاربران گوگل با دستکاری الگوریتم های این جستجوگر تلاش می کنند اهداف سیاسی خود را به پیش ببرند.

در سال ۲۰۰۴ نیز تعدادی از کاربران این جستجوگر در اعتراض به وحشی گریهای صهیونیست ها اقدام مشابهی را صورت دادند. گوگل هنوز به این اقدام کاربران خود واکنشی نشان نداده است.

تازه ترین ها
پیشنهاد
1405/04/03 - 15:21- اروپا

پیشنهاد یوروی دیجیتال در کمیته پارلمان اروپا مطرح شد

تلاش‌ها برای مدرن‌سازی یورو برای عصر دیجیتال و در عین حال حفظ اعتماد عمومی به سیستم مالی در اروپا در حال افزایش است.

پشتیبانی
1405/04/03 - 15:03- هوش مصنوعي

پشتیبانی از اکتشافات علمی توسط جمینای گوگل

گوگل از ابزارهای هوش مصنوعی جمینای برای پشتیبانی از اکتشافات علمی در زمینه‌های تحقیقاتی رونمایی کرد.

شکاف‌های
1405/04/03 - 14:37- هوش مصنوعي

شکاف‌های امنیتی کودکان ایرلندی در قانون هوش مصنوعی اروپا

اتحادیه حقوق کودکان ایرلند، به شکاف‌های امنیتی کودکان در قانون هوش مصنوعی تاکید کرد.