about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

نقض امنیتی، علت سرقت از بیت تورنت

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ شرکت بیت‌تورنت «BitTorrent»، پیرو نقض امنیتی به وجود آمده در تالار گفتگوی (فروم) خود گفت، مهاجمان با استفاده از این نقض امنیتی، قادر به سرقت اطلاعات کاربری و رمزهای عبور هش شده می‌شوند. به همین دلیل، این شرکت از کاربران خود خواسته تا کلمه عبور خود را به‌روزرسانی کنند.
بعد از این رویداد، در تاریخ 6 ژوئن، شرکت یو‌تورنت «uTorrent»، اقدام به انتشار هشدارهای امنیتی خود کرد. در این میان مهاجمان با استفاده از نقض امنیتی، موفق به سرقت تمام کلمه عبورهای موجود در این سرور شدند. تیم امنیتی یو‌تورنت بر این باور است که تمامی انواع کلمه‌های عبور، از جمله آنهایی که به صورت نامنظم یا هش شده (رمزنگاری شده) در سرور بارگذاری شده اند نیز، به سرقت رفته است. 
با این حال، یو‌تورنت مدعی است که دارای صدها هزار کاربر است که در حال حاضر مهاجمان موفق به سرقت تنها 385 هزار رمز عبور کاربران این شرکت شده‌اند. همچنین، یوتورنت در این خصوص به کاربران توصیه کرده برای جلوگیری از این سرقت‌ها، رمز عبورهای خود را به‌روزرسانی کنند.

 

تازه ترین ها
جایگاه
1405/04/22 - 13:19- اروپا

جایگاه فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال اتحادیه اروپا

فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال پیشرو اتحادیه اروپا قرار گرفت.

مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.