about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

نقض اطلاعات مشتریان ویرجین مدیا انگلیس

اطلاعات صدها هزار نفر از مشتریان شرکت مخابراتی ویرجین مدیا انگلیس به بیرون درز کرد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ شرکت ویرجین مدیا انگلیس (Virgin Media)، ارائه دهنده خدمات اینترنتی، تلفن و تلویزیون به تازگی اعلام کرد طیف گسترده ای از اطلاعات کاربران آنها به سرقت رفته است. این اطلاعات در یک پایگاه داده آنلاین محافظت نشده قرار داشتند. در این نقض داده، اطلاعات 900 هزار نفر از مشتریان ویرجین مدیا که در مجموع 15 درصد مصرف کنندگان آن را شامل می شوند به بیرون درز پیدا کرد.

طیف داده های منتشر شده متنوع است؛ اما بیشتر آنها شامل، نام، آدرس خانه، ایمیل، شماره تلفن، اطلاعات تکنیکی و شماره محصول می شود.

ویرجین مدیا توضیح داد پایگاه داده مورد بحث برای فعالیت های بازاریابی مورد استفاده قرار می گرفت و اطلاعات حساسی مانند جزئیات مالی و رمزهای عبور در آن نگهداری نمی شد. این شرکت نقض پیش آمده را به دفتر «ICO»، مسئول حفاظت از داده های انگلیس گزارش داده است.

شرکت یاد شده به مشتریان خود هشدار داد ممکن است مورد حمله فیشینگ قرار گیرند. همچنین شرح داد آنها از میزان دسترسی هکرها به اطلاعات و این که آیا مورد سو استفاده قرار گرفته اند یا خیر، اطلاعی ندارد.

ویرجین مدیا دومین شرکتی است که در طی چند روز گذشته یک نقض داده بزرگ را اطلاع می دهد. پیش از این نیز تی موبایل (T-mobile) آمریکا از نشت اطاعات کارمندان و مشتریان خود خبر داده بود.

 

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.