about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

نقاشی با حرکت چشم

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ محققان آزمایشگاه مغز و رفتار دانشگاه سلطنتی لندن انگلیس بازوی رباتیکی ساخته‌اند که با دنبال کردن حرکات چشم کاربر نقاشی می‌کند. به تازگی محققان این پروژه برای آزمایش این بازوی رباتیک و نرم‌افزار آن نوعی آزمایش را انجام دادند. که طی آن محققان بر روی یک صندلی نشسته و در حالی که مشغول خوردن و آشامیدن بودند، تنها با حرکات چشم به کمک این بازوی رباتیک دست به قلم و رنگ بردند.
محققان این پروژه اعتقاد دارند این بازوی رباتیک و پروژه‌ی آن‌ها می‌تواند امید تازه‌ای به افراد ناتوان ببخشد. بخشی از این فناوری از یک بازوی رباتیک و سخت‌افزار تعقیب چشم موجود در بازار برای تشخیص حرکات چشم و چشمک زدن‌ کاربر استفاده می‌کند. همچنین این بازو توانایی شناخت رنگ و در نتیجه خلق آثار رنگی را دارد.
یکی از محققان این پروژه گفت: «ما در مورد ترمیم اعضای بدن صحبت نمی‌کنیم؛ هدف ما تقویت اعضای بدن است. فناوری که ما ساخته‌ایم تنها به افراد ناتوان کمک نمی‌کند، بلکه می‌تواند یک بازو و دست اضافی نیز برای افراد سالم بوده و در انجام کارها به مردم کمک کند.»
این بازوی رباتیک می‌تواند به مردم کمک کند تا چندوظیفه را به صورت هم زمان انجام دهند. درحال حاضر این محققان به دنبال سرمایه‌گذار برای تکمیل و عرضه‌ی این بازوی رباتیک به بازار هستند.

 

تازه ترین ها
تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.

محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.

تصویب
1405/04/02 - 12:51- هوش مصنوعي

تصویب قانون عدالت کیفری کانادا با هدف حمایت از کودکان

آسیب‌های دیجیتال و حمایت از کودکان، اصلاحات عمده‌ای را در قانون مجازات کانادا ایجاد کرده است.