about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

نفوذ هکرها به بانک‌های خاورمیانه

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ کارمندان این بانک‌ها را با ایمیل‌های آلوده‌ای که در مورد شبکه‌های بانکی و اکانت های کاربران اطلاعات جمع‌آوری می‌کنند، هدف قرار می‌دهند.

محققان این شرکت گفتند که اوایل ماه جاری میلادی تعدادی از ایمیل‌های آلوده به بدافزارهایی را که به چند بانک در خاورمیانه فرستاده‌شده است، شناسایی کرده‌اند.

محققان یادآور شدند که هکرها از تکنیک‌هایی بهره گرفته‌اند که به‌طورمعمول در حملاتی ازاین‌دست مشاهده نشده است.

بانک ملی قطر ماه گذشته اعلام کرد که یک مورد نقض امنیتی در مورد داده‌ها را موردبررسی قرار داده که در جریان آن اسامی افراد و رمز شمار زیادی از مشتریان این بانک فاش شده است.

در همین حال، سخنگوی فایرآی گفت که بانک ملی قطر جزو آن دسته از بانک‌های خاورمیانه نیست که محققان وجود بدافزار را در آن کشف کرده‌اند. وی به نام بانک‌ها و کشورهای هدف قرارگرفته اشاره‌ای نکرد.

وی یادآور شد که بدافزار به کار گرفته‌شده اطلاعات لازم را به سرور هکرها مخابره کرده است که این مسئله نشان می‌دهد دستکم برخی از بانک‌های خاورمیانه آلوده‌شده‌اند.

شرکت امنیت سایبری فایرآی همچنین سرقت سایبری 81 میلیون دلاری به بانک مرکزی بنگلادش را در دست بررسی دارد.

امنیت بانک‌ها و شبکه سوئیفت در پی حمله به بانک بنگلادش موردتحقیق و بررسی دقیقی قرارگرفته است.
رئیس کارگروهی که در حال تحقیق در مورد این سرقت سایبری از بانک مرکزی بنگلادش است، سوئیفت شبکه بین‌المللی پرداخت‌های بانکی را مسبب این سرقت به دلیل ارتکاب چندین اشتباه هنگام ارتباط با یک شبکه محلی دانسته است.

تازه ترین ها
تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.

واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

انتقاد
1405/04/02 - 09:45- تلگرام

انتقاد دوروف از مسدودسازی تلگرام در هند

بنیان‌گذار پیام‌رسان تلگرام تأکید کرد که این اقدام میلیون‌ها کاربر عادی را متضرر کرده و تأثیر چندانی در جلوگیری از افشای سؤالات امتحانی نداشته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.