about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

رئیس اف‌بی‌آی می‌گوید چین برنامه‌های هکری بزرگ‌تری نسبت به صرف رقابت کردن دارد.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، کریس ری، مدیر دفتر تحقیقات فدرال در کنفرانسی در روز دوشنبه گفت که برنامه جاسوسی سایبری پکن آنقدر گسترده است که از مجموع همه رقبای اصلی خود بزرگتر است.

مقامات ایالات متحده سالهاست که زنگ خطر را در مورد هکرهای چینی به صدا در آورده اند؛ اما حتی پس از دهه‌ها دست‌نویسی در مورد سرقت اسرار آمریکایی، اظهارات وی به‌طور غیرمعمولی تند بود.

ری گفت:

چین در حال حاضر برنامه هک بزرگتری نسبت به هر کشور بزرگ دیگری دارد. اگر هر یک از عوامل سایبری و تحلیلگران اطلاعاتی اف بی آی منحصراً بر روی چین تمرکز می کردند، تعداد هکرهای چینی حداقل 50 به 1 از پرسنل سایبری ما بیشتر می شد.

سفارت چین در واشنگتن تا کنون واکنشی به این اظهار نظر نداشته است، اما چین بارها استفاده از هکرها برای جاسوسی از ایالات متحده را رد کرده است.

ماه گذشته سفارت آمریکا اعلام کرد که مقامات و رسانه های آمریکایی مکرراً ادعاهای جاسوسی مرتبط با چین را بیان می کردند.

ری در کنفرانس ام وایز (mWISE) در واشنگتن به میزبانی شرکت ماندیانت (Mandiant)، شرکت امنیت سایبری که در سال 2022 توسط شرکت گوگل آلفابت خریداری شد، صحبت می‌کرد.

نظرات او در پی موجی از هک‌های برجسته چینی، از جمله سرقت اخیر صدها هزار ایمیل از مقامات ارشد دولت ایالات متحده بوده است.

کوین ماندیا، مدیر اجرایی شرکت ماندیانت در این کنفرانس به رویترز گفت که هکرهای چینی به طور فزاینده ای در میان بهترین جاسوسان قرار می گیرند.

او گفت:

برترین مبتکر در انجام حملات سایبری، چین است.

منبع:

تازه ترین ها
نقشه‌برداری
1405/04/02 - 12:04- هوش مصنوعي

نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسط هوش مصنوعی

محققان آکسفورد ابزاری مبتنی بر هوش مصنوعی برای نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسعه دادند.

تغییر
1405/04/02 - 11:39- هوش مصنوعي

تغییر الگوهای اشتغال در ایالات متحده توسط هوش مصنوعی

شکاف فزاینده‌ای در رشد اشتغال بین مشاغل پرخطر و کم‌خطر، به‌ویژه پس از سال ۲۰۲۲، در بازار کار ایالات متحده وجود دارد.

هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.