about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

وزارت ارتباطات روسیه در نظر دارد سیستم‌عامل‌های روس را در رایانه‌های خارجی نصب کند. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ روزنامه کامرسانت مسکو در گزارشی اعلام کرد وزارت ارتباطات روسیه با توسعه‌دهندگان نرم‌افزار روس و تولیدکنندگان خارجی تجهیزات الکترونیک اچ‌پی (HP)، ایسر (Acer) و لنوو (Lenovo) مذاکره کرده و در نظر دارد سیستم‌عامل‌های روس را روی لپ‌تاپ‌ها و رایانه‌هایی که بدون نصب سیستم‌عامل به فروش می‌رسند، به‌صورت پیش‌فرض نصب نماید.

بر طبق گزارش کامرسانت، وزارت ارتباطات روسیه در سال 2022 قصد دارد 100 هزار و سپس تا 1 میلیون سیستم‌عامل روس نصب  نماید. این نهاد پیشنهاد نصب سیستم‌عامل‌های روس روی لپ‌تاپ‌ها و رایانه‌هایی را که بدون سیستم‌عامل به روسیه عرضه می‌شوند جهت تشویق توسعه‌دهندگان داخلی محصولات نرم‌افزاری ارائه داده است. 

نصب پیشفرض سیستم‌عامل قرار است در سه‌ماهه اول سال 2022 به‌صورت آزمایشی انجام گیرد تا در صورت موفقیت به 1 میلیون نصب در سال برسد. 

بر اساس گزارش روزنامه کامرسانت، طی 9 ماه گذشته، 2.2 میلیون لپ‌تاپ و 300 هزار کیس در روسیه فروخته شده است. در شبکه خرده‌فروش‌ها، شمار لپ‌تاپ‌ها و دسکتاپ‌های بدون سیستم‌عامل پیش‌فرض 5% بوده است. در فروشگاه اوزون، لپ‌تاپ‌های بدون سیستم‌عامل 24% و کیس‌ها- 17% بوده است. در این فروشگاه در 11 ماه گذشته، فروش تکی این دستگاه‌ها نسبت به سال گذشته سه برابر رشد داشته است. 

برخی کارشناسان روس همچون سرگئی ماتوسیِویچ، مدیر توسعه فناوری‌های وب در شرکت آرتزیو (Artezio) در این باره معتقدند بدون الزامات قانونی بعید است که سازندگان با نصب سیستم‌عامل‌های روس موافقت کنند، چراکه مصرف‌کنندگان در برابر ویندوز چندان علاقه‌ای به این سیستم‌ها نخواهند داشت.  

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.