about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

عضو کمیسیون صنایع مجلس با اشاره به نشست مشترک مجلس و دولت با مسئولان پیام‌رسان‌های داخلی گفت: «برخورد علمی با فیلترشکن‌ها در این جلسه مورد تاکید قرار گرفت.»

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان؛ محسن کوهکن عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، از نشست مشترک 3 کمیسیون صنایع، امنیت ملی و اقتصادی مجلس با مسئولان پیام‌رسان‌های داخلی، وزیر ارتباطات و نمایندگانی از شورای عالی فضای مجازی خبر داد و گفت: «این جلسه صبح امروز (دوشنبه 7خرداد) برگزار شد.»

وی با بیان اینکه در این جلسه مسئولان پیام‌رسان‌های داخلی مشکلات خود را مطرح کردند، افزود: «عدم همراهی برخی از دستگاه‌ها با پیام‌رسان‌های داخلی، ایجاد رقابت‌های نابرابر از سوی شرکت‌های "خصولتی" که خواهان ورود در این حوزه هستند از جمله مشکلات مطرح شده در این زمینه بود.»

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس تصریح کرد: «مسئولان پیام‌رسان‌های داخلی در این جلسه عنوان کردند که از نحوه ارتباط و اقدامات وزارت ارتباطات رضایت نسبی دارند.»

کوهکن با بیان اینکه حفظ امنیت ملی و کلان کشور، نظام و مردم اقتضا می‌کند که تلگرام امکان فعالیت نداشته باشد، اظهار داشت: «در این جلسه همچنین مطرح شد که با فیلترشکن‌ها برخورد علمی و قانونی انجام شود.»

عضو کمیسیون صنایع درباره جمع‌بندی این جلسه گفت: «تقویت و حمایت از پیام‌رسان‌های داخلی، همراهی دستگاه‌های دولتی با پیام‌رسان‌ها و همچنین حفاظت از حریم خصوصی مردم جزو نکاتی بود که در این جلسه مورد تاکید قرار گرفت.»

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/02 - 09:22- آسیا

افزایش حملات سایبری همزمان با جهش دیجیتال امارات

رشد سریع دیجیتال امارات، تهدیدات سایبری فزاینده‌ای را به دنبال دارد، زیرا شرکت‌ها به سمت استراتژی‌های اولویت بازیابی حرکت می‌کنند.

حمله جدید فیشینگ از طریق اسناد جعلی واتس‌اپ

حمله فیشینگ واتس‌اپ از اسناد تجاری جعلی برای هک کردن رایانه‌های شخصی استفاده می‌کند.

هشدار
1405/04/02 - 08:44- هوش مصنوعي

هشدار امنیتی گروه پنج چشم درباره نسل تازه هوش مصنوعی

گروه اطلاعاتی پنج چشم (Five Eyes) در مورد تهدیدات مدل‌های جدید هوش مصنوعی هشدار داد.