about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

وزارت ارتباطات روسیه یک نشست آنلاین در حوزه توسعه صنعت فناوری‌های اطلاعات با وزرای کشورهای گروه 20 برگزار کرد. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سرویس مطبوعاتی وزارت ارتباطات روسیه در گزارشی تازه از گفتگوی وزرای توسعه دیجیتال کشورهای گروه 20 در حوزه صنعت فناروی‌های اطلاعات خبر داد. 

ماکسیم پارشین (Maxim Parshin)، معاون وزیر ارتباطات روسیه در این نشست از فراهم ساختن شرایطی ویژه برای توسعه بخش‌های مختلف فناوری‌های دیجیتال خبر داد. 

پارشین اعلام کرد:

با توجه به اهمیت بالای حوزه‌های مختلف فناوری‌های دیجیتال روسیه قصد دارد شرایط بی‌سابقه‌ای برای شرکت‌های فناوری اطلاعات فراهم سازد. ماه ژوئن امسال ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه از کاهش میزان مالیات بر درآمد از 20 درصد به 3 درصد و کاهش نرخ حق بیمه تا 7.6% برای شرکت‌های فناوری اطلاعات خبر داد. به‌این‌ترتیب، در آینده صلاحیت حقوقی این کشور برای توسعه صنعت فناوری اطلاعات یکی از پرطرفدارترین‌ها در دنیا خواهد بود.  

این مقام دولتی همچنین به برخی اولویت‌های روسیه اشاره کرد که در اظهارنامه وزارت‌خانه‌ای گروه 20 مصوب سال جاری ثبت‌شده‌اند که از میان آن‌ها می‌توان به مسائل حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان خدمات دیجیتال و حفاظت از اطلاعات شخصی کاربران اشاره کرد. 

معاون وزیر ارتباطات روسیه در سخنرانی خود بر اهمیت شناخت نقش اتحادیه بین‌المللی مخابرات در مسائل مربوط به ارتقاء اعتماد و امنیت هنگام استفاده از فناوری‌های دیجیتال تأکید کرد. 

در این نشست وزرای توسعه دیجیتال کشورهای انگلیس، فرانسه، اسپانیا، کانادا، آمریکا، ژاپن، ایتالیا، عربستان سعودی، آلمان، استرالیا، مکزیک، برزیل، چین، هند، اندونزی، ترکیه، آرژانتین، کره جنوبی، آفریقای جنوبی و همچنین نمایندگان کشورهای اتحادیه اروپا، سازمان توسعه و همکاری اقتصادی و کارشناسان پزشکی اجتماعی که مسئولیت اقتصاد دیجیتال را بر عهده‌دارند، شرکت داشتند. 

این نشست به علت محدودیت‌های مربوط به شیوع کرونا ویروس از راه دور برگزار شد. 

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.