about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

پایگاه داده های شرکت بزرگ فروش پوشاک مردانه Bonobos نشت پیدا کرد و میلیون ها مشتری این شرکت را تحت الشعاع قرار داد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ شرکت طراحی کننده پوشاک مردانه Bonobos دچار نشت اطلاعاتی شده است و اطلاعات شخصی میلیون ها مشتری این شرکت در معرض خطر قرار گرفته است.
عامل سایبری توانسته است از طریق دانلود نسخه پشتیبانی ابری پایگاه داده های این شرکت به اهداف خود دست پیدا کند.
Bonobos گفت که در طی این حمله، به سیستم های شرکت نفوذ نشده است. 


Bonobos فعالیت خود را به عنوان یک فروشگاه آنلاین پوشاک مردانه آغاز کرد اما به تدریج توانست 60 نقطه مکانی را به محل پرو لباس های خود تبدیل کند (پیش از خرید آنلاین).


شرکت وال مارت در سال 2017 این شرکت را به قیمت 300میلیون دلار خریداری کرده است و لباس های Bonobos را در سایت Jet. Com خود به فروش می رساند.
اما هفته گذشته یک مجرم معروف سایبری فعال در هک سرویس های آنلاین و فروش پایگاه داده های سرقتی که به عنوان ShinyHunters شناخته می شود، کل پایگاه داده های این شرکت را در یک وبسایت هکری به اشتراک گذاشت. 
حجم داده های نشت شده چیزی حدود 70 گیگابایت می باشد. این فایل ها شامل جداول مورد استفاده وبسایت این شرکت، آدرس مشتریان، شماره تلفن، 4 شماره انتهایی کارت بانکی آن ها، اطلاعات مربوط سفارشات و تاریخچه گذرواژه ها می باشد.
میزان اطلاعات نشت شده متفاوت است. به عنوان مثال تعداد آدرس ها و شماره تلفن های نشت شده 7 میلیون، تعداد حساب های در معرض خطر 1.8 میلیون و میزان داده های نشت شده کارت بانکی 3.5 میلیون می باشد. 
شرکت Bonobos گفت که اقدامات امنیتی لازم مانند غیر فعال سازی نقاط دسترسی،باطل کردن گذر واژه های حساب ها و تغییر پسوردها صورت گرفته است. 


هکرها می توانند با استفاده از این اطلاعات، دست به حملات فیشینگ بزنند.


Bonobos یک شرکت تابع وال مارت است که در زمینه طراحی و فروش آنلاین پوشاک مردانه فعالیت می کند و مرکز آن در شهر نیویورک قرار دارد.
این فروشگاه تمرکز ویژه ای بر روی فروش کت و شلوار، شلوار، جین، پیراهن، شلوارک، لباس شنا و.. دارد. 

Paragraphs
جدول برخی از داده های نشت شده این شرکت

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.

لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.