about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

پنجمین شرکت مسافرتی آمریکا در پی یک حمله هکری مجبور به پرداخت 4.5 میلیون دلار باج شد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ شرکت مسافرتی CWT آمریکا با درآمد سالانه 1.5 میلیارد دلار، قبول کرد به مجرمانی که رایانه‌های این شرکت را هک کرده بودند 4.5 میلیارد دلار باج بپردازد.

رویترز اخیراً در این رابطه گزارش داده، کیف پول بیت کوین متعلق به این هکرها، 414 عدد بیت کوین دریافت کرده است.

یک محقق امنیت سایبری به نام جیمز دبلیو تی (JAMESW) اعلام کرده، سامانه‌های اطلاعاتی شرکت یادشده در تاریخ 30 ژوئیه توسط باج افزار ریگنر لاکر (Ragnar Locker) آلوده‌شده است.

این شرکت بعداً تأیید کرد که درواقع دچار نقض امنیتی شده، بنابراین مجبور شد سامانه‌های خود را به‌طور موقت خاموش کند.

هکرها در یادداشت باج افزاری خود ادعا کردند 2 ترابایت از داده‌های حساس ازجمله اطلاعات پستی، پرونده‌های بیمه و گزارش‌های مالی این شرکت را هک کرده‌اند. همچنین هکرها مدعی شدند تعداد رایانه‌های هک شده بالغ‌بر 30 هزار عدد است.

تقاضای اولیه هکرها 10 میلیون دلار بود؛ اما شرکت مذکور به دلیل ضربه مالی ناشی از همه‌گیری ویروس کرونا قبول کرد برای آنلاین شدن سامانه‌ها و بازیابی اطلاعات مسروقه 4.5 میلیون دلار باج بپردازد.

این شرکت آمریکایی در انتها مدعی شد هکرها در این حمله سایبری به اطلاعات شخصی مسافران دست نیافته‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
نماینده
1405/05/19 - 16:12- آمریکا

نماینده جمهوری‌خواه میشیگان: به چین تراشه‌های پیشرفته را نفروشید

نماینده جمهوری‌خواه میشیگان از دولت آمریکا خواست تا مانع از فروش تراشه‌های پیشرفته به چین شود.

طراحی پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی در پی حکم دادگاه علیه مِتا

عفو بین‌الملل اعلام کرد که حکم دادگاه علیه مِتا، تمرکز بر ایمنی کودکان را به طراحی پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی معطوف می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1405/05/19 - 14:36- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری هند در زمینه هوش مصنوعی و بیوتکنولوژی

هند برای انقلاب صنعتی بعدی روی هوش مصنوعی و بیوتکنولوژی سرمایه‌گذاری می‌کند.