about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

نسل جدید حمله های فیشینگ

بر اساس گزارش محققان امنیتی Operation Huyao، سایت های فروش را هدف حمله های فیشینگ خود قرار داده است. زیرا کاربران در این سایت ها اطلاعات مهم کارت های اعتباری خود را وارد می کنند که بسیار ارزشمند هستند.

در روش های قدیمی فیشینگ، هکر یک سایت را کاملا شبیه سازی می کند و آدرس آن را از طریق ایمیل یا روش های دیگر پخش می کند. یک کپی خوب از سایت اصلی، نقش اصلی را در پیاده سازی این حمله ایفا می کند.

اما در روش جدید فیشینگ، حمله بر اساس صفحاتی است که عملا به عنوان یک پروکسی میان کاربر و سایت اصلی عمل می کنند. در این روش هکر تنها نیاز دارد تا یک کپی از آن صفحاتی را ایجاد کند که داده از کاربر می گیرند. بدین ترتیب سایت فیشینگ، بلادرنگ، همان محتوای سایت اصلی را نمایش می دهد. با انجام این کار، شناسایی فیشینگ هم برای کاربر و هم برای صاحبان سایت اصلی دشوار است.

از مزیت های روش جدید فیشینگ می توان به استفاده از یک دامنه برای چندین سایت فروش آنلاین و کاهش پیچیدگی هدایت ترافیک کاربر، اشاره کرد.

هکرها شماره کارت،رمزعبور، تاریخ انقضا و هر آنچه که کاربر در صفحه فیشینگ وارد می کند را به سرقت می برند. هکرها به منظور اطمینان کاربر حتی به آن ها ایمیل تراکنش موفق نیز ارسال می کنند!

البته این حمله‌ها فعلا در سایت‌های ژاپنی دیده شده است. با بررسی دامنه استفاده شده توسط هکرها، مشخص شده است که این دامنه ها در چین قرار دارند.

به منظور مقابله با این حمله، صاحبان سایت حتما باید بررسی کنند که درخواست ها از کجا صادر می شوند. آیا از دامنه هایی که در لیست سیاه هستند ارسال می شوند یا نه؟ هم چنین سایت های استفاده کننده HTTP از نیز می توانند یکی از هدف های ساده Huyao باشد.

تازه ترین ها
هشدار
1405/04/02 - 08:44- هوش مصنوعي

هشدار امنیتی گروه پنج چشم درباره نسل تازه هوش مصنوعی

گروه اطلاعاتی پنج چشم (Five Eyes) در مورد تهدیدات مدل‌های جدید هوش مصنوعی هشدار داد.

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم