about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

نزول ناگهانی سامسونگ در بازار هند

هفته‌ی گذشته، شرکت تحقیقاتی Canalys که در زمینه‌ی بازار تکنولوژی فعالیت می‌کند اعلام کرد که برند مایکرومکس (Micromax)، شرکت سامسونگ را کنار زده و به صدر جدول پرفروش‌ترین گوشی هوشمند در هندوستان رسیده است. در سوی دیگر، شرکت کره‌ای به سرعت به این موضوع عکس‌العمل نشان داده و طی گزارشی اعلام کرد که ادعای شرکت Canalys نادرست بوده و بر اساس آمار و ارقام شرکت تحقیقاتی  GFK India، همچنان سامسونگ قطب اصلی بازار هندوستان محسوب می‌شود.

بر اساس جدیدترین گزارش شرکت تحقیقاتی سایبر مدیا (CyberMedia)،  این مسئله را تایید می‌کند که شرکت سامسونگ همچنان قطب اصلی بازار هندوستان است اما در حال از دست دادن جایگاه خود در این بازار است. بر اساس این گزارش، کل فروش محصولات سامسونگ در سال گذشته، برابر با 257 میلیون دستگاه بوده و این موضوع کاهش سهم سامسونگ از 20.3 درصد در اوایل سال 2014 به 16.5 درصدی در سال 2015 را نشان می‌دهد. این در حالی است که مایکرومکس و مایکروسافت (نوکیا)، هر کدام 13.3 درصد از بازار هند را در اختیار دارند.

تازه ترین ها
اختیارات
1405/05/12 - 16:09- هوش مصنوعي

اختیارات جدید برای اجرای قانون هوش مصنوعی اتحادیه اروپا

تنظیم‌کنندگان اتحادیه اروپا اختیارات جدیدی برای اجرای قانون هوش مصنوعی به دست ‌آوردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

کاهش حساب‌های کاربری رسانه‌های اجتماعی کودکان در استرالیا

کمیسر امنیت الکترونیکی استرالیا کاهش زودهنگام حساب‌های کاربری رسانه‌های اجتماعی زیر ۱۶ سال را نشان داد.