about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

گوگل با این اقدام خود قصد دارد تا شرکت ها مسائل امنیتی را جدی ‌تر دنبال کنند و به حفاظت از داده های شخصی کاربران در برابر هکرها و مجرمان سایبری اهمیت بیشتری دهند.

گوگل از سایت های اینترنتی خواسته تا لایه محافظ امنیتی موسوم به Transport Layer Security را اضافه کنند تا از این طریق از یک گواهی امنیتی برای رمزگذاری ترافیک ردوبدل شده میان کاربر و سایت مورد بازدید استفاده شود.

بر این اساس، موتور جستجوگر گوگل در زمان اسکن کردن وب سایت ها، مشخصات متنوعی را در نظر می گیرد که از جمله آنها می توان به محتوای هر سایت، چینش اجزا، وضعیت لینک ها و موارد دیگر اشاره کرد. اما از این به بعد علاوه بر این مساله به وضعیت رمزگذاری داده ها یا https هم توجه می‌شود.

در سال های اخیر ضعف رابط برنامه نویسی کاربری بسیاری از سایت ها و به خصوص سایت های مشهور موجب شده تا داده های حساس و شخصی بسیاری از کاربران به سرقت برود و علیرغم وقوع این مشکل هنوز هم مدیران تعدادی از سایت های اینترنتی تلاش جدی برای رفع مشکل یاد شده به عمل نمی آورند.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.