about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

در خبرهای قبلی اشاره شد که  ransomware جدیدی با نام  Simplocker توسط محققان شرکت امنیتی ESET  کشف شده است که کاربران اندرویدی در انگلستان، سوئیس، آلمان، هند و روسیه را برای گرفتن باج در معرض خطر قرار داده است.

Simplocker آخرین  ransomware آندرویدی است که توانایی به رمز در آوردن فایل ها را با استفاده از استاندارد رمزگذاری پیشرفته  (AES) در SD  کارت دستگاه شما را دارد. نویسندگان این بد افزار مخرب برای پنهان کردن مسیر خود، از سرور فرماندهی و کنترلی استفاده می کردند که در دامنه TOR .onion میزبانی شده است. این بدافزار اطلاعات تلفن همراه کاربران مانند نوع سیستم عامل، مدل تلفن و سازنده آن را جمع آوری کرده و آنها را به سرور فرمان و کنترل ارسال می کند.

در حال حاضر، یک دانشجوی دوره کارشناسی با نام سایمون بل از دانشگاه ساسکس، وعده داده است که به زودی یک نرم افزار جاوا را برای رمزگشایی فایل های رمز شده منتشر می کند که هدف آن رمزگشایی اولین ransomware اندرویدی مذکور و همچنین سایر ransomware های موبایلی است که از Tor استفاده می کنند.

بل جزئیات استاتیکی و دینامیکی کد Ransomware مذکور را مورد تجزیه و تحلیل قرار داده و روشی را شناسایی کرده است که ()decrypt نامیده می شود که بسیار شبیه به روش ()encrypt است.

ما همواره تهدیدات ransomware یا همان باج گیرنده بسیاری را مانند CryptoLocker، CryptoWall و PrisonLocker مشاهده کرده ایم که کاربران رایانه های شخصی را در سراسر جهان هدف قرار می دهند، اما در حال حاضر با محبوبیت پلت فرم آندروید، گوشیهای هوشمند هدف بعدی اینگونه بدافزارهای باج گیرنده می باشند.

تازه ترین ها
قوانین
1405/04/23 - 12:05- اروپا

قوانین سخت‌گیرانه در مورد تبلیغات کلاهبرداری توسط آفکام

سازمان تنظیم‌کننده مقررات رسانه‌ای بریتانیا قوانین سخت‌گیرانه‌تر در مورد تبلیغات کلاهبرداری پیشنهاد داد.

راه‌اندازی
1405/04/23 - 10:48- هوش مصنوعي

راه‌اندازی سیستم آزمون دانشگاهی دیجیتال در یونان

وزارت مدیریت دیجیتال و هوش مصنوعی یونان و دانشگاه ارسطو تسالونیکی یک سیستم آزمون دیجیتال دانشگاهی راه‌اندازی کرده‌اند.

اختصاص
1405/04/23 - 10:32- هوش مصنوعي

اختصاص بودجه 5 میلیون دلاری به کریدور هوش مصنوعی اردن-عربستان

صندوق کارآفرینی اردن ۵ میلیون دلار به شرکت «STV» برای ساخت کریدور هوش مصنوعی اردن-عربستان اختصاص داد.