about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

ندای امنیت اطلاعات انگلیس در مرکز جدید سایبری

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ افزایش تهدیدات سایبری در بانک‌ها و خطر حمله به سامانه‌های پرداخت، مشکلی است که امروزه ذهن دولتمردان را مشغول ساخته است. به‌تازگی کابینه‌ی انگلیس اعلام کرده مرکزی را در لندن تأسیس خواهد کرد که هدف از تشکیل آن، ارائه‌ی راهنمایی‌هایی در حوزه‌ی امنیت سایبر است.
بنا بر گزارش‌ها، این مرکز که «مرکز ملی امنیت سایبر»(NCSC) نام دارد، در اکتبر 2016 شروع به کار می‌کند. از اولین اقدامات مرکز یادشده، همکاری با بانک انگلیس و ارائه‌ی پیشنهادهایی به بخش مالی این کشور در حوزه‌ی مدیریت مؤثر امنیت سایبر، خواهد بود.
همچنین کابینه‌ی این کشور اظهار داشت مرکز ملی امنیت سایبر، متخصصان این حوزه را گرد هم می‌آورد و ندای امنیت اطلاعات در انگلیس، بر عهده‌ی مرکز فوق خواهد بود. شایان‌ذکر است مدیرکل ستاد ارتباطات دولت انگلیس (GCHQ)، مرکز مذکور را اداره خواهد کرد و مدیر فنی این ستاد نیز عهده‌دار مدیریت فنی مرکز جدید خواهد بود.
در حقیقت مرکز ملی امنیت سایبر انگلیس، عهده‌دار اطلاع‌رسانی و آگاهی بخشی درباره‌ی امنیت سایبری در این کشور خواهد بود و به‌خصوص در تلاش است تا خطرهای سایبری بخش مالی انگلیس را کاهش دهد. از آرمان‌های این کشور، کوشش برای رسیدن به قدرت اول تجارت و اقتصاد دیجیتال دنیا است؛ بنابراین تشکیل چنین مرکزی برای از بین بردن خطرها یا کاهش آن‌ها، منطقی به نظر می‌رسد.

 

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.