about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شبکه موبایل برای بعضی از کاربران در برخی از مناطق تهران از دسترس خارج شده و علی‌رغم نمایش آنتن، امکان برقراری تماس وجود ندارد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ این برای چندمین بار طی سال جاری است که دسترسی کاربران به اینترنت در ایران قطع یا دچار اختلال می شود‌. عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حال حاضر تمام تمرکز خود را روی توسعه اینترنت کودک و همچنین تست شبکه ملی اطلاعات معطوف کرده است. به همین دلیل، بنظر می‌رسد این اختلال‌ها از همین موضوع نشأت می‌گیرد.

طی ماه‌های اخیر هم رتبه سرعت اینترنت ایران در میان کشورهای جهان با افت قابل توجهی مواجه شده است. طبق بررسی‌های صورت گرفته، گفته می‌شود این مشکل به علت قطع یکی از نقاط شبکه فیبرنوری شرکت ارتباطات زیرساخت رخ داده و درنتیجه خدمات دیگر اپراتورهای کشور هم با اختلال مواجه شده است.

شرکت ارتباطات زیرساخت در پاسخ به پیگیری درباره علت این اختلال اعلام کرد که این موضوع در حال بررسی است. روز سوم مردادماه هم بر اثر فرسودگی خطوط و تجهیزات انتقال برق، در شبکه اینترنتی برخی از مناطق تهران اختلال ایجاد شده بود که شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام کرد که با استفاده از مسیرهای جایگزین در خطوط انتقال نیرو این مشکل حل و ارایه سرویس در سطح شبکه به حالت عادی برگشت.

منبع:

تازه ترین ها
مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.

مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.