about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

بر اساس اطلاعات دریافتی، بیماری کووید ۱۹ بر تولید و کمبود نیمه رسانا‌ها و تراشه‌ها تاثیر گذاشته است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ بر اساس شرکت اینتل، انتظار می‌رود کمبود نیمه‌رسانا که صنعت فناوری و  صنعت خودرو را تحت تأثیر قرار داده است تا سال ۲۰۲۴ ادامه داشته باشد.

به گزارش screenrant،  پت گلسینگر، مدیرعامل شرکت اینتل، می‌گوید کمبود نیمه رسانا که از سال ۲۰۲۰ بر صنایع فناوری و خودرو تأثیر گذاشته است، تا سال ۲۰۲۴ به دلیل کمبود تجهیزات تولید ادامه دارد.
اختلالات لجستیکی ناشی از همه‌گیری COVID-۱۹ در آن سال بر کل تولید نیمه رسانا تأثیر گذاشت. همچنین  بزرگترین شرکت‌ها از این مشکلات رنج می‌برند و اپل به عنوان یک شرکت تریلیون دلاری با اعداد تیره و تار تولید مواجه شد.گزارش‌های اخیر نشان می‌دهد که این مشکل به این زودی حل نخواهد شد.

 جدا از اختلالات لجستیکی، رویداد‌های جهانی بر تولید ریزتراشه‌ها تأثیر می‌گذارند و وضعیت را بدتر می‌کنند. انتظار می‌رود درگیری روسیه و اوکراین دسترسی به تراشه‌ها را بیشتر تحت فشار قرار دهد، زیرا هر دو کشور صادرکنندگان کلیدی اجزای حیاتی موجود در پردازنده‌های مدرن هستند.

علاوه بر این، روسیه یک برداشت کننده گاز نئون است که برای ایجاد ریزتراشه‌ها از آن استفاده می‌شود و پالایش آن گاز‌ در اوکراین انجام می‌گیرد. به این ترتیب، احتمالا تضاد‌های خارجی بر خروجی هر دو فرآیند تأثیر می‌گذارد. در ادامه تحریم‌های اقتصادی صادر شده توسط آمریکا و متحدانش ممکن است تولید گاز نئون و پالادیوم را محدود کند و تعداد ریزتراشه‌هایی را که می‌توان در سال تولید کرد محدود خواهد شد.

گلسینگر به CNBC می‌گوید، شرکت اینتل انتظار دارد کمبود تراشه تا سال ۲۰۲۴ ادامه یابد. گزارش‌های قبلی حاکی از آن بود که مشکلات عرضه و تقاضا ممکن است در اوایل سال ۲۰۲۲ یا ۲۰۲۳ اصلاح شود، اما اینتل و سایر شرکت‌ها آماده سرمایه‌گذاری که آماده  افزایش تولید هستند،  با اختلالات مشابهی در دستیابی به این ابزار‌ها مواجه شده اند.

نیمه هادی اینتل

شرکت اینتل علیرغم مشکلات زنجیره تامین که فرآیند‌های تولید ریزتراشه‌ها را تحت تاثیر قرار داده است در حال سرمایه‌گذاری در سایت‌ها و روش‌های جدید تولید است. این شرکت ۳ میلیارد دلار سرمایه گذاری در تاسیسات توسعه نیمه رسانا D۱X خود در  اورگان انجام داده است. اورگانف سایت توسعه اولیه فرآیند‌های ساخت اینتل است.

به گفته این شرکت، اگرچه انتظار می‌رود کمبودها همچنان ادامه داشته باشد، اما اینتل توانست تاسیسات جدید را در آوریل ۲۰۲۲ افتتاح کند. این مکان یکی از مکان‌های جدید و ارتقا یافته برای مهندسان این شرکت خواهد بود تا بتوانند در خط تولید پردازنده‌های مصرف‌کننده و حرفه‌ای خود پیشرفت کنند.

همانطور که این شرکت تمایل خود را برای سرمایه‌گذاری در ابزار‌های تولیدی لازم نشان داده است، روی مهندسانی که آن‌ها را طراحی می‌کنند هم سرمایه گذاری کرده است. برای مثال اینتل، جف ویلکاکس را که به عنوان معمار ارشد سیستم‌های اپل خدمت می‌کرد و پردازنده‌های سیستم روی یک تراشه (SoC) بود، در اوایل سال جاری شکار کرد.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.