about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ مقامات آمریکایی از هر بهانه‌ای برای بازگرداندن تحریم‌های ظالمانه علیه ایران استفاده می‌کنند و در این میان از جزئی‌ترین مسائل نیز صرف‌نظر نخواهند کرد. از مقصر شناختن ایران در واقعه 11 سپتامبر و درخواست غرامت از ایرانی‌ها گرفته تا درخواست تحریم ایران برای آزمایش‌های موشکی، همه و همه حاکی از تلاش همه‌جانبه آمریکایی‌ها برای بازگشت به دوران گذشته قبل از مذاکرات هسته‌ای با ایران است.
به‌تازگی نیز مسئولان این کشور، موضوع حملات سایبری در سال 2013 را پیش کشیده و قصد دارند اتهام مطرح شده علیه جمهوری اسلامی ایران در آن سال را مجداداً مطرح نمایند، اما این بار به‌صورت علنی و با در نظر گرفتن تنبیهات لازم. در آن حمله، هکرها موفق به نفوذ به رایانه‌های کارکنان سد بومن در نزدیکی نیویورک شدند. مسئولین امنیتی آمریکایی در آن سال هرگونه اخلال در کارکرد سد و سامانه‌های کنترلی را مردود اعلام کردند و تلاش کردند تا حمله رخ‌داده را بی‌اهمیت نشان دهند؛ اما ظاهراً موضوع بی‌اهمیت آن روز، به درد تحریم‌های جدید می‌خورد و آمریکا به همین منظور اقدام به نبش قبر آن اتهام کرده است.
چالرز شومر (Charles Schumer) از سناتورهای آمریکایی دراین‌باره گفت: «این موضوع اکنون واضح به نظر می‌رسد که حمله آن سال، کار هکرهای ایرانی بوده است. هدف هکرهای ایرانی زهر چشم گرفتن از ما بود. ما باید هر چه سریع‌تر کیفرخواستی در این رابطه تنظیم کنیم. چه اتفاقی رخ خواهد داد اگر آن‌ها دریچه‌های سدی را باز کنند که پشت آن، هزاران نفر مشغول زندگی هستند؟ هکرها می‌توانند به زندگی ما نفوذ کنند و به زیرساخت‌های ما آسیب برسانند، همان‌گونه که ایرانی‌ها این کار را انجام دادند.»
مقامات دولتی آمریکایی مدعی هستند که وزارت دادگستری آمریکا در حال پیگیری این موضوع است و تمامی اقدامات لازم را دراین‌باره انجام خواهد داد. البته وزارت دادگستری و کاخ سفید از اظهارنظر رسمی دراین‌باره خودداری کرده‌اند. تنها اظهارنظر رسمی در این رابطه مربوط به سخنگوی وزارت دادگستری آمریکا است که گفت: «موضوع فعالیت‌های مخرب در فضای سایبری، موضوع مهمی است که ما به‌شدت پیگیر آن هستیم و از همه ابزارهای لازم برای جلوگیری، شناسایی، مقابله و کاهش چنین فعالیت‌هایی استفاده می‌کنیم.» آمریکایی‌ها مدعی هستند که حمله مذکور، همزمان با حمله دیگری به مؤسسات مالی و بانکی آمریکا اتفاق افتاده که آن حمله نیز از جانب ایرانی‌ها سازمان‌دهی شده است. شبکه فاکس نیوز نیز در گزارشی مدعی صدور کیفرخواست وزارت دادگستری علیه پنج شهروند ایرانی در این رابطه شد. دولت آمریکا مدعی است که این افراد با دولت ایران در ارتباط هستند.

 

تازه ترین ها
مشاوره
1405/05/04 - 16:35- هوش مصنوعي

مشاوره عمومی دولت کانادا در مورد شفافیت هوش مصنوعی

دولت کانادا یک مشاوره عمومی در مورد اقدامات جدید شفافیت هوش مصنوعی را آغاز کرده است.

پشتیبانی
1405/05/04 - 15:53- آمریکا

پشتیبانی از اقتصاد و هزاران شغل در آمریکا توسط صنعت ارزهای دیجیتال

صنعت ارزهای دیجیتال آمریکا می‌تواند در سال ۲۰۲۶ از حدود ۲۳۲ هزار شغل پشتیبانی و به اقتصاد کمک کند.

تعیین
1405/05/04 - 15:12- آسیا

تعیین مجازات بر بازار ارزهای دیجیتال در ویتنام

ویتنام طبق قوانین جدید بازار ارزهای دیجیتال، مجازات‌هایی را تعیین کرد.