about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

ناسازگاری مک بوک پرو با آیفون 7

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ برخی کاربران می‌گویند امکان اتصال آیفون 7 و آیفون 7 پلاس به لپ‌تاپ‌های جدید اپل با استفاده از کابل‌های موجود وجود ندارند. این در حالی است که این دوگوشی نیز به‌تازگی عرضه‌شده‌اند و مشخص نیست چرا اپل در این زمینه بی‌دقتی کرده است.
مک بوک پروی جدید اپل دارای چهار پرت یو اس بی است که همگی از نوع Thunderbolt 3 یا  USB Type-Cهستند. آیفون 7 و 7 پلاس هم همراه با کابل USB Type A عرضه‌شده‌اند که بدان معناست که آیفون‌های نسل جدید را نمی‌توان به تازه‌ترین مدل مک بوک پرو وصل کرد.
اگرچه تولیدات شرکت اپل همیشه طرفداران زیادی دارند، اما عدم امکان متصل کردن راحت دو محصول جدید این شرکت بسیاری از کاربران را ناامید کرده است. کارشناسان رویدادهایی ازاین‌دست را نشانه برخی ناهماهنگی‌ها و مشکلات داخلی در اپل می‌دانند و هشدار می‌دهند که تداوم این مشکلات کاربران را به مهاجرت به آندروید و سیستم‌عامل ویندوز ترغیب می‌کند.
کاربران آیفون 7 و 7 پلاس برای متصل کردن این گوشی‌ها به مک بوک پرو تنها دو راه‌حل دارند. خریدن یک آداپتور یو اس بی-سی به یو اس بی که 19 دلار هزینه در بردارد یا خریدن یک کابل لایتینگ یو اس بی-سی که 25 دلار قیمت دارد.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.