about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

انتشار شده در تاریخ

ناآگاهی مردم انگلیس از تهدیدات سایبری ایمیل

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ شرکت فرانسوی میل‌جت (Mailjet)، شرکت سازنده‌ی نرم‌افزارهای ایمیل برای سازمان‌ها، طی گزارشی اعلام کرد حدود 69 درصد مردم انگلیس نمی‌دانند یک ایمیل ممکن است یک تهدید سایبری باشد.
ده درصد مردم این کشور نیز حتی با وجود علم به محتوای مستهجن و آلوده‌ی یک ایمیل، اقدام به بازگشایی آن کرده‌اند. این گزارش اعلام می‌کند بیشتر مردم انگلیس برای دیدن عکس‌های مبتذل، ایمیل‌ها را باز می‌کنند و حتی شغل خود را در معرض خطر قرار می‌دهند.
ندانستن اصول امنیتی استفاده از ایمیل‌ها، بزرگ‌ترین تهدید برای امنیت سایبر محسوب می‌شود. سرقت اطلاعات یک فرد و حتی حملات دیگر به رایانه‌های افراد همگی می‌تواند از طریق باز کردن یک ایمیل آلوده آغاز شود. یکی از علل حمله به سازمان بازنشستگی ژاپن، باز کردن ایمیل‌ها بدون تدابیر امنیتی ذکر شده است. این حمله منجر به سرقت اطلاعات حدود 250 هزار نفر شد.
در مورد شرکت میل‌جت باید گفت این شرکت با فراهم کردن نرم‌افزار برای سازمان‌ها سعی می‌کند ایجاد، ارسال و بازگشایی ایمیل‌ها به‌صورت امن انجام شود. کاربران این شرکت در 156 کشور دنیا حضور دارند و بیشتر آن‌ها در انگلیس، فرانسه، آلمان و اسپانیا هستند. به‌تازگی نیز شرکت میل‌جت، دوره‌ی آنلاین برای یادگیری اصول امنیتی استفاده از ایمیل را برگزار می‌کرد.

 

تازه ترین ها
کاربرد
1405/05/11 - 13:47- هوش مصنوعي

کاربرد راهکارهای مبتنی بر هوش مصنوعی برای حمایت از کشاورزان نیجریه

شرکت امنیت سایبری سیسکو در حال بررسی راهکارهای مبتنی بر هوش مصنوعی برای حمایت از کشاورزان نیجریه‌ای است.

پیش‌بینی
1405/05/11 - 13:36- تروریسم سایبری

پیش‌بینی رژیم صهیونیستی درمورد جنگ هویت‌ها در عصر هوش مصنوعی

صنعت سایبری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که هویت به میدان نبرد بعدی امنیت هوش مصنوعی تبدیل خواهد شد.

تشدید
1405/05/11 - 13:07- آسیا

تشدید درگیری ارمنستان و آذربایجان با حملات سایبری علیه روزنامه‌نگاران و مدافعان حقوق بشر

به گفته محققان، درگیری ارمنستان و آذربایجان با حملات سایبری علیه روزنامه‌نگاران و مدافعان حقوق بشر و استفاده آذربایجان از جاسوس‌افزار اسرائیلی پگاسوس تشدید شده است.