about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

الکساندر لِبِدوف بانکدار سابق و صاحب یکی از رسانه‌های انگلستان، در اعلام کرد که قصد راه‌اندازی یک سیستم مبتنی بر دیفای با عنوان بانکداری نسخه ۲.۰ را دارد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از کوین تلگراف، لبدوف که صاحب روزنامه ایونینگ استاندارد (Evening Standard) و ایندیپندنت (Independent) است، در اظهارنظر تازه خود از پتانسیل‌های ارزهای دیجیتال و قراردادهای هوشمند به‌عنوان ابزاری برای ایجاد تحول در امور مالی یادکرد. لبدوف مالکیت انتشارات روسیِ نوایا گازتا (Novaya Gazeta) را نیز در اختیار دارد.
او در یادداشتی ۱,۸۰۰ کلمه‌ای که امروز در نشریه ایندیپندنت منتشر شد، پیش‌بینی کرد که بلاک چین فعالیت «انگل‌گونه» انحصارطلبی در حوزه بانکداری را از بین می‌برد. او در ادامه می‌نویسد:

فناوری‌های بلاک چینی و قراردادهای هوشمند استخدام و بکارگیری‌های غیرضروریِ بخش عمده‌ای از نیروی انسانی در حوزه بانکداری را از میان بر می‌دارد.

او معتقد است که افزایش سریع نقدینگی، به رشد «انفجاری» پلتفرم‌های دیفای منجر شده است. او در ادامه ضمن بیان این مسئله که این رشد نمی‌تواند بدون محدودیت به روند خود ادامه دهد، می‌افزاید:

فناوری‌هایی که بر پایه این زیرساخت [بلاک چین] ساخته‌شده‌اند، فرصت‌های بی‌شماری را برای بازسازی سیستم اقتصاد جهانی مهیا می‌کنند.

او همچنین اعلام کرد که قراردادهای هوشمند به مشتریان این امکان را می‌دهد تا بدون استفاده از «واسطه»، مستقیماً با بانک در ارتباط باشند و خدمات مالی خود را به شکلی مستقیم دریافت کنند. به عقیده او، این کار سبب می‌شود تا جلوی فعالیت بانکدارهای «طمع‌کار» گرفته شود.
او در ادامه افزود که ۱۰۰,۰۰۰ دلار را تحت عنوان «آزمایش» در یک پروتکل کشت سود (Yield Farming) در کشور استونی سرمایه‌گذاری کرده و از بازگشت سریع سرمایه خود غافلگیر شده است. او حالا به‌دنبال ایجاد یک «اکوسیستمِ امور مالی غیرمتمرکزِ مستقل» است.
این پلتفرم قرار است تا تمام خدمات بانک‌های سنتی را ارائه کند. تبدیل ارز، سپرده‌گذاری، اعطای وام، خدمات تسویه‌حساب و برداشت نقدی وجه و نقل‌وانتقالات داخلی و خارجی ازجمله خدماتی هستند که این پلتفرم به کاربران ارائه خواهد داد.
لبدوف با اشاره به پذیرش استیبل کوین‌ها و توکن‌های کاربردی (Utility Tokens) از جانب قانون‌گذاران کشورهایی مثل آلمان، چین، سوئیس و آمریکا گفت که دارایی‌های دیجیتال نزد آن‌ها [قانون‌گذاران] از مقبولیت بیشتری برخوردار هستند:
قدم بعدی دیجیتالی کردن دارایی‌های حقیقی با استفاده از نگهداری آن‌ها در دفاتر کل توزیع‌شده است.
لبدوف از املاک و مستغلات، واحدهای تولیدی و کالا و خدمات به‌عنوان نمونه‌هایی از این دارایی‌های حقیقی یادکرد.
او در بخشی از یادداشت خود در مورد دلایل اینکه چراکه به پتانسیل‌های ارزهای دیجیتال اعتقاد دارد نوشت و اعلام کرد که سیستم مالی حاکم بر دنیا، اقتصاد را به «فاجعه» می‌کشاند.
لبدوف ۲۵ سال از عمر خود را بانکدار بوده است و سال ۱۹۹۵ توانست نشنال ریزرو بانک (National Reserve Bank)، سومین بانک بزرگ خصوصی در روسیه را بخرد. او ادعا می‌کند که در مدت فعالیتش در حوزه بانکداری، شاهد آن بوده است که رقبا پول‌های مشتریان خود را «به جیب می‌زدند». به‌گفته وی، از دهه ۹۰ میلادی، بانک‌های روسی که با انجام اعمال غیرقانونی، بیش از ۱۰۰ میلیون دلار از پول‌های مشتریان را اختلاس کرده‌اند.
او در ادامه می‌افزاید که میلیاردها نفر در دنیا از هیچ‌گونه خدمات مالی برخوردار نیستند و به‌واسطه همین نبود دسترسی به منابع مالی، بانک‌ها نمی‌توانند چیزی از آن‌ها بدزدند.

شاید به یک تحول واقعی در سیستم مالی جهان و پایان کلاهبرداران بانکی نزدیک شده باشیم.

تازه ترین ها
بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.

لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.