about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

میزگرد امنیت سایبر در مریلند آمریکا

میزگرد امنیت سایبر مریلند گام دیگریست برای هماهنگی بیشتر تلاش ها در جهت ایجاد و رشد فرصت های شغلی در فضای امنیت سایبر در این ایالت. مریلند که در سال 2014 دومین مرکز فرصت های شغلی در زمینه امنیت سایبر در آمریکا معرفی شد، محل استقرار مهمترین سازمان ها و شرکت های مرتبط نیز هست. از جمله این سازمان ها می توان به سازمان امنیت ملی آمریکا NSA، فرماندهی سایبری آمریکا، مرکز ملی جاسوسی امنیت سایبری و دیگر مراکز نظامی دارایی های فدرال اشاره کرد. به این نام ها باید لیستی از شرکت های پویا و مبتکر در حوزه امنیت سایبر را بیفزاییم.

سناتور باربارا میلکولسکی، مریلند را کانون امنیت سایبر خواند و افزود : " نخبه ها وآژانس های فدرال، دانشگاه ها و مراکز آموزشی قدرتمند ما به همراه بخش خصوصی رو به رشد، در حال همکاری با یکدیگر هستند تا این سرزمین را امن تر و اقتصاد آنرا قدرتمند تر سازند، با فرصت های شغلی مناسبی که هرگز از این ایالت خارج نشوند. این میزگرد تلاشی است در جهت شناسایی و رفع چالش هایی که مختصصان سایبری مریلند را درگیر کرده است. چون این جنگجویان فضای سایبری از امنیت ملی آمریکا، اسرار تجاری و هویت افراد محافظت می کنند و هدف ما اینست که راه حل های سایبری خود را نه تنها به نزدیکان خود، بلکه به تمام جهانیان بفروشیم."

مارتین اومالی، فرماندار این ایالت نیز گفت: " این میزگرد مثال دیگری است از تلاش های ما درجهت رهبری این کشور در فضای سایبر و همچنین ایجاد فرصت های شغلی مناسب برای نیروی کارماهر در مریلند و فرصت های شغلی که برای پایداری خانواده های این ایالت مفید باشند." وی افزود: " ما در حال گردآوری نیروهای نظامی، سازمان های دولتی و دیگر شرکای خود هستیم تا صنعت سایبر را بهبود و گسترش دهیم و نهایتا بهترین عملکرد را برای حفاظت از اطلاعات شخصی بیابیم و برای محافظت از امنیت مرزهای مجازی آمریکا بجنگیم."

پروژه سایبر مریلند در ژانویه 2010 و در پاسخ به درخواست باراک اوباما برای تضمین امنیت اطلاعات ملی آمریکا آغاز شد. امسال مسئولان این ایالت اعتبار مالیاتی امنیت سایبر در مریلند را 33 درصد افزایش داده اند و آنرا به مبلغ چهار میلیون دلار رسانده اند.

باید صبر کرد و دید آیا ایالات متحده می تواند با هزینه کردن این چنین مبالغی از جیب مالیات دهندگان آمریکایی به اهداف خود در این ایالت، این کشور و جهان دست یابد.

تازه ترین ها
احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.

محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۳ سال در اروپا

یک هیئت ویژه کمیسیون اروپا محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی را برای افراد زیر ۱۳ سال توصیه کرد.

تقویت
1405/04/22 - 16:05- آسیا

تقویت هنجارهای سایبری سازمان ملل توسط تایلند

مؤسسه تحقیقات خلع سلاح سازمان ملل متحد با همکاری دولت تایلند، گام تازه‌ای برای تقویت اجرای هنجارهای سایبری سازمان ملل در سطح ملی برداشت.