about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

میزان لو رفتن اطلاعات در فیس بوک فاش شد

اخیرا وب سایتی ساخته شده که با توجه به آنچه کاربر در حساب فیس بوک خود منتشر کرده، نشان می دهد افراد غریبه به چه میزان از اطلاعات شخصی او دسترسی دارند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ اگر فردی به طور مرتب حساب کاربری فیس بوک خود را چک و پست منتشر کند، احتمالا اطلاعات زیادی از خود را فاش می کند.

در همین راستا ابزاری جدید ساخته شده که نشان می دهد افراد غریبه تا چه اندازه به اطلاعات شخصی کاربر در این شبکه اجتماعی دسترسی دارند.

این ابزار که در حقیقت یک وب سایت است، چنین اطلاعاتی را فقط با توجه به آنچه که کاربر در حساب خود منتشر کرده، به دست می آورد. این وب سایت ساده به نام Superemo.TV نشان می دهد غریبه ها تا چه حد از زندگی شما اطلاع دارند.

به عنوان مثال هر زمان که کاربری اطلاعاتی را در فضای آنلاین منتشر می کند، شرکت ها یا هکرهای احتمالی متوجه می شوند او کجا رفته و منزل او چه زمان خالی است.  همچنین اطلاعاتی که از حساب کاربری فیس بوک فرد گرفته می شود بسیاری اوقات برای دزدیدن هویت وی استفاده میشود.

یان کاکس یکی از مدیران Superemo.TV  در این باره می گوید: اگر در یک وب سایت خاص شما دکمه ورود به فیس بوک را فشار دهید، به این شبکه اجتماعی اجازه می دهید اطلاعات حساس را در اختیار وب سایت قرار دهد.

 بنابراین باید نسبت به آنچه در شبکه های اجتماعی به اشتراک می گذارید حساس تر برخورد کنید.

تازه ترین ها
تحریم
1405/05/19 - 20:24- اقیانوسیه

تحریم هکرها و نهادهای تبلیغاتی روسیه توسط نیوزیلند

نیوزیلند در ادامه فشارهای خود علیه مسکو، تحریم‌های جدیدی را علیه ۳۳ فرد و نهاد روس اعمال کرد.

حمله
1405/05/19 - 20:17- جنگ سایبری

حمله هکرهای نظامی روسیه به کارکنان فناوری اطلاعات اوکراین

پژوهشگران امنیت سایبری اعلام کردند هکرهای مرتبط با اطلاعات نظامی روسیه با جعل هویت استخدام‌کنندگان شرکت‌های فناوری، کارکنان حوزه فناوری اطلاعات اوکراین را فریب داده و آنها را به نصب نرم‌افزارهای مخرب روی رایانه‌هایشان ترغیب می‌کنند.

ارائه
1405/05/19 - 20:10- آمریکا

ارائه طرح ۳۰۰ میلیون دلاری برای امنیت سایبری سامانه‌های آب آمریکا

دو سناتور دموکرات آمریکا روز دوشنبه طرحی را ارائه کردند که بر اساس آن سالانه ۳۰۰ میلیون دلار برای ارتقای امنیت سایبری سامانه‌های آب و فاضلاب این کشور اختصاص خواهد یافت.