about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

اسکایپ امکان برقراری مکالمه‌ی تصویری را به‌طور رایگان و بدون نیاز به ثبت‌نام یا دانلود برای کاربران فراهم کرده است.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان ؛ شیوع ویروس کرونا در جهان باعث شده است بسیاری از سازمان‌ها کارکنانشان را به دورکاری تشویق کنند. اکثر سازمان‌های بزرگ یا متوسط برای مکاتبات درون‌سازمانی بین کارکنان از ابزارهایی مانند مایکروسافت تیمز استفاده می‌کنند. در این‌ نوع پلتفرم‌ها کارکنان می‌توانند تنها با چند کلیک با جمعی از همکارانشان مکالمات ویدئویی برقرار کنند.

بااین‌حال، افراد و کسب‌وکارهای کوچکی که از قبل ابزار ارتباطاتی مناسبی در نظر نگرفته‌اند، ممکن است در وضعیت فعلی دچار مشکل شوند. خوشبختانه مایکروسافت به فکر این افراد نیز بوده و امکانات ارتباطی مناسبی برای آنان فراهم آورده است. نرم‌افزار اسکایپ این شرکت راهکار ارتباطی بسیار ساده و سریعی پیش روی این افراد می‌گذارد.

اسکایپ این امکان را برای کاربران مهیا کرده است که بدون طی کردن مراحل عضویت و بدون نیاز به دانلود، مکالمات گروهی تصویری برقرار کنند. بدین منظور، تنها کافی است کاربر فقط با یک کلیک، لینک منحصربه‌فردی برای خود ایجاد کند و آن را برای سایر شرکت‌کنندگان در مکالمه بفرستد. ناگفته نماند در این روش، نسخه‌ی سبک‌تری از اسکایپ استفاده نمی‌شود؛ بلکه تمامی ویژگی‌های این پلتفرم ارتباطی نظیر ضبط مکالمات و تار کردن پس‌زمینه در اختیار کاربر خواهد بود. مکالمات ضبط‌شده را تا ۳۰ روز مجدداً می‌توان مشاهده کرد.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.