about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

سامسونگ و KDDI در فناوری برش شبکه 5G موفق شدند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ سامسونگ الکترونیک، غول فناوری کره جنوبی، و «KDDI»، شرکت ژاپنی موفق به تأیید فناوری برش شبکه 5G شدند.

سامسونگ گفت که این آزمایش در آزمایشگاه توکیو انجام شد که از یک کنترل کننده هوشمند «RAN» با گوشی، ایستگاه پایه 5G و تجهیزات هسته مستقل 5G استفاده می‌کرده است.

برش شبکه 5G یک معماری شبکه است که امکان مالتی پلکس شدن شبکه‌های منطقی مجازی و مستقل را در همان شبکه فیزیکی فراهم می‌کند. هر قطعه برای کارهای مختلف استفاده می‌شود تا شبکه‌ها بتوانند بسیار سریع و دارای تأخیر بسیار کم باشند.

به گفته سامسونگ، این فناوری، به لطف تأخیر کم و اعتبار بالا، به خدماتی مانند رانندگی خودکار، بازی در فضای ابری و برنامه‌های کاربردی اینترنت اشیای صنعتی کمک می‌کند. همچنین سرعت اتصال برای واقعیت مجازی، واقعیت افزوده و خدمات پخش ویدئو با وضوح فوق‌العاده بالا را بهبود می‌بخشد.

غول فناوری کره جنوبی اظهار داشت که آزمایش سامسونگ و KDDI همچنین نشان داد که کاربران می‌توانند بین یک شبکه مجازی فوق‌العاده سریع و یک شبکه تأخیر بسیار کم جابه‌جا شوند، بدون اینکه کیفیت اتصال برای برخی سرویس‌ها به خطر بیفتد.

این 2 شرکت قصد دارند استاندارد بین‌المللی را برای فناوری‌های تأیید شده در تست برش شبکه 5G نهایی، پیشنهاد دهند. KDDI خدمات 5G خود را در ماه مارس امسال راه‌اندازی کرد و مشتری اصلی شبکه سامسونگ است.

اوایل ماه جاری، غول فناوری کره جنوبی اعلام کرد که ورایزون، شرکت مخابراتی آمریکایی برای استفاده از تجهیزات شبکه سامسونگ قراردادی با این شرکت امضا کرده است؛ در این معامله سامسونگ تجهیزات 6.6 میلیارد دلاری شبکه را به این شرکت ارائه می‌دهد.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.