about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

موسسات مالی کانادا هدف حملات سایبری

این تروجان که ZeuS.Maple  نام دارد، به نظر می رسد یک نسخه به شدت تغییر یافته زئوس 2.0.8.9 باشد که قابلیت های جدیدی را ادغام نمی کند، اما شامل پیشرفت هایی از قابلیت های شناخته شده می باشد.

بر اساس این گزارش، ZeuS.Maple تنها تروجانی است که می تواند مرورگر وب را با یک تابع خاص به منظور نگهداری اطلاعات به سرقته دوباره وصله کند. به گفته محققان، بر خلاف نمونه قبلی این تروجان، نام فایل اجرایی کاهش یافته در این مورد، متکی به یک الگوریتم پیچیده تری است که دایرکتوری٪ APPDATA٪ را می شمارد و یک پوشه موجود را برای محل اجرایی کاهش یافته آن انتخاب می کند.

نام حاصله ترکیبی از پوشه و یک رشته به سختی رمز شده می باشد، برای آنکه این تهدید شبیه به یک فایل مشروع شود و مخفی کاری آن را افزایش می دهد. ZeuS.Maple  با استفاده از بسته منحصر به فردی که در ویژوال بیسیک نوشته شده است، با افزایش مقاومت در برابر مهندسی معکوس عمل می کند. شرکت های امنیتی در همین ارتباط بیان می کنند که این موضوع به شدت اشکال زدایی را پیچیده کرده و تجزیه و تحلیل آن را نیز مشکل تر می کند.

لازم به ذکر است که یکی دیگر از تهدیدات اخیر بر اساس کد زئوس، تروجان  GameOver می باشد که بیش از 500 هزار رایانه ویندوزی را آلوده کرده است.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.