about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

انتشار شده در تاریخ

موافقت هیات دولت با ماینینگ رمزارزها

هیات وزیران در جلسه عصر یکشنبه به ریاست حسن روحانی با استخراج «فرآورده‌های پردازشی رمزنگاری شده» به عنوان یک فعالیت صنعتی و با اخذ مجوز از وزارت صنعت، معدن و تجارت موافقت کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت؛ در این جلسه تاکید شده که استفاده از رمز ارز‌ها صرفاً با قبول مسئولیت ریسک از سوی متعاملان بوده و مشمول حمایت و ضمانت دولت و سیستم بانکی نمی‌شود و بهره‌گیری از آن در مبادلات داخل کشور نیز مجاز نیست.

هیات دولت همچنین برای استخراج ارزهای مجازی مانند هر فعالیت صنعتی دیگری مالیات تعیین کرده و و شمول معافیت از مالیات، منوط به صدور رمز ارز و بازگرداندن ارز حاصله به چرخه اقتصادی کشور است.

یکی از اصلی‌ترین مسائل مربوط به این موضوع در ماه‌های اخیر، نرخ برق برای ماینینگ بود که البته پایگاه اطلاع رسانی دولت و سایت رییس جمهور در مورد جزییات این توافق و همچنین نرخ مالیات این صنعت سخنی به میان نیاورده‌اند.

در روزهای اخیر نهادهای مختلفی از سوی دولت و حاکمیت درباره ارزهای مجازی صحبت کرده‌اند و بر این باور هستند که ممنوعیت این نوع ارزها راه درستی نیست و باید برای آنها یک چارچوب تدوین و مشخص کرد.

اولین بار در تابستان سال گذشته بود که «ابوالحسن فیروزآبادی»، دبیر شورای عالی فضای مجازی خبر از به رسمیت شناختن ماینینگ به عنوان یک صنعت داده بود. در ادامه اما مشخص نشد این رسمی شدن به چه معناست و ماینرها باید از کجا مجوز دریافت کنند. کارشناسان یکی از علت‌های اصلی این موضوع را دخالت نهادها و البته وزارت‌خانه‌های مختلف دولت برای نقش‌آفرینی در این عرصه ذکر می‌کنند.

با این حال از ابتدای امسال تب ممنوعیت ماینینگ در ایران بالا گرفت و علی‌رغم اینکه قانون، مصوبه یا دستورالعملی وجود نداشت، روزی نبود که خبر بسته شدن فارم‌های مختلف ماینینگ شنیده نشود. اکنون اما بالاخره کمیسیون اقتصادی دولت طرح خود در این رابطه را به هیات دولت برد و آنطور که گزارش می‌شود طرح پذیرفته شده است. با این حال، هنوز هم جزییات دقیق این طرح مشخص نیست.

تازه ترین ها
اختیارات
1405/05/12 - 16:09- هوش مصنوعي

اختیارات جدید برای اجرای قانون هوش مصنوعی اتحادیه اروپا

تنظیم‌کنندگان اتحادیه اروپا اختیارات جدیدی برای اجرای قانون هوش مصنوعی به دست ‌آوردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

کاهش حساب‌های کاربری رسانه‌های اجتماعی کودکان در استرالیا

کمیسر امنیت الکترونیکی استرالیا کاهش زودهنگام حساب‌های کاربری رسانه‌های اجتماعی زیر ۱۶ سال را نشان داد.