about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

میک ماران (Mikk Marran)، دبیر دائمی وزارت دفاع استونی با شرکت سازنده‌ی تجهیزات نظامی ریتیون (Raytheon) در مورد اقدامات مشترک در زمینه‌ی امنیت سایبری موافقت کردند. این موافقت در دیدار اخیر ماران در واشنگتن برای صحبت با دولت آمریکا و نمایندگان صنایع دفاع این کشور در مورد همکاری‌های دوجانبه‌ی دفاعی صورت گرفت. ماران افزود «همکاری صنعتی-دفاعی ما با آمریکا همان هدف راهبردی کشور ماست. شرکت ریتیون یکی از برجسته‌ترین شرکت‌های دفاعی در جهان است که متخصص در تولید سیستم‌های دفاعی و فراهم کردن راه‌حل‌های مدرن امنیت سایبر است. این افتخار ماست که با این شرکت همکاری کنیم.» رئیس شرکت ریتیون، تام وکچیولا (Tom Vecchiolla) با ماران در این موضوع صحبت کرد. هم‌چنین وکچیولا اظهار کرد که «ادغام سطح جهانی زیرساخت‌های فناوری اطلاعات استونی با تخصص شرکت ریتیون سبب به وجود آمدن راه‌حل‌ها و فرصت‌های جدید برای تشخیص سخت‌ترین تهدیدات سایبری در مقیاس جهانی خواهد شد.» تلاش‌های ابتدائی آنها تمرکز بر روی مشارکت‌های صنعتی برای به وجود آوردن توان دفاع سایبری برای استونی، ریتیون و کسانی که در پی افزایش توان دفاع سایبری خود هستند، خواهد بود. لازم به ذکر است که نمایندگان وزارت دفاع استونی و ریتیون، مذاکرات بعدی خود را برای مشخص کردن دقیق محدوده‌ی همکاری خود در شهر تالین، پایتخت کشور استونی، برگزار خواهند کرد. هم‌چنین شرکت ریتیون ازجمله تولیدکنندگان بزرگ موشک‌های هدایت‌شونده در دنیاست.

تازه ترین ها
فروش
1405/05/20 - 08:33- جرم سایبری

فروش ۹.۲ میلیون رکورد قدیمی اسرائیلی در نقض امنیتی جدید

وبگاه تخصصی «Ransomnews» اعلام کرد که 9.2 میلیون رکورد اسرائیلی که به عنوان یک نقض امنیتی جدید فروخته شده‌اند، ۲۰ سال قدمت دارند.

تحریم
1405/05/19 - 20:24- اقیانوسیه

تحریم هکرها و نهادهای تبلیغاتی روسیه توسط نیوزیلند

نیوزیلند در ادامه فشارهای خود علیه مسکو، تحریم‌های جدیدی را علیه ۳۳ فرد و نهاد روس اعمال کرد.

حمله
1405/05/19 - 20:17- جنگ سایبری

حمله هکرهای نظامی روسیه به کارکنان فناوری اطلاعات اوکراین

پژوهشگران امنیت سایبری اعلام کردند هکرهای مرتبط با اطلاعات نظامی روسیه با جعل هویت استخدام‌کنندگان شرکت‌های فناوری، کارکنان حوزه فناوری اطلاعات اوکراین را فریب داده و آنها را به نصب نرم‌افزارهای مخرب روی رایانه‌هایشان ترغیب می‌کنند.